Isten éltesse a hazai CS egyik alappillérét, boditót!

Isten éltesse a hazai CS egyik alappillérét, boditót!

Ma ünnepli 23. születésnapját bodito!

Sajnos a hétvégén nem lehetett a csapattal amikor megnyerték a OneBlade CS:GO Warmup kupát, de azért biztos szorított nekik a monitor mögül. Természetesen Boda "bodito" Patrikról van szó, aki évek óta meghatározó alakja a hazai CS-nek és akinek ma van a születésnapja.

Ahogy sokan mások, úgy ő is még gyerek volt, mikor feltűnt a hazai mezőnyben. Irgalmatlan fejeseire és okos megoldásaira viszont azonnal felfigyelt mindenki, onnantól pedig nem volt megállás. Megszámolni sem tudjuk, hány ICL-en láttuk őt játszani, szépen-lassan pedig nem csak itthon, de nemzetközi vizeken is egyre többet szerepelt.

Persze sok mixben is láthattuk őt, de oszlopos tagja volt anno olyan csapatoknak is, mint a Pixel, a Volgare vagy a Sensei. Sok a térségünkre koncentráló, főként Balkán csapatokat felvonultató versenyen mérettette meg magát, rendszeresen játszott aktuális csapatával a SEC-en is, tavaly például 3. helyen végzett a 10. szezon online felvonásában, akkor még a Salamander színeiben. 2016-ban a CS:GO VB-n, a The World Championship alkalmával pedig hazánkat is képviselhette a magyar válogatott színeiben.
Itthon pedig nem kisebb dolgot mondhat el magáról, minthogy kétszeres Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság bajnok! 2019 tavaszán még a Salamander mezőben nyerte meg az első szezont, idén a Budapest Five színeiben ért fel a csúcsra. Szeptember 28-án került a Budapest Five kispadjára, ő maga kérte, hogy tarthasson egy kis szünetet. Azóta kolor helyettesíti őt a csapatban, de kíváncsiak várjuk már, hogy bodito hol és mikor tér majd vissza.

Boldog születésnapot bodito!

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!