Hirdetés

Az éjszaka folyamán nem lesz elérhető a Fortnite

A Galactus event után az Epic Games úgy határozott, hogy ismét bejátszik egy korábbi figurát!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

FC Schalke 04 vs. Excel Esports (1. hét)

Hirdetés

Megtörtént végre, amire annyian vártak, lezajlott a Fortnite Galactus eventje, mely egy elég látványos produkcióval várta az érdeklődő játékosokat. Mindenképp érdemes volt a játékon belül nézni az eseményeket, ugyanis egy elég interaktív in-game event volt ez. Ha esetleg lemaradtál róla, cikkünkből pótolhatod a részleteket.

Az esemény vége viszont nem más lett, mint egy újabb visszaszámláló, az Epic Games a fekete lyuk eseménynél használt módszert vetette be, bár most kicsit másképp. A játék a következő éjjel nem lesz elérhető, majd csak magyar idő szerint reggel 6 órakor válik újra játszhatóvá a Season 5 kezdetével.

És hogy mi vár a Fortnite-ra a Season 5 során? Nos, ez néhány órán belül elválik, nagy találgatásokba nem bocsátkoznánk, viszont, aki megnézte az eseményt, már sejtheti, a szuperhősök számára milyen irányban végződött a történet, bár még nincs teljesen vége. A kérdés már az, hogy pontosan mire is utal a csavar...

A Fortnite hivatalos Twitter oldalán is érdekes dolgok történnek egyébként, az alábbi tweetre a #Bounty kifejezéssel válaszolva egy üzenetet kapnak a kommentelők, melyben a #Wildheart kódjellel történő megerősítést kérik, arra viszont egyelőre nincs válasz.

Egy biztos, reggel érdemes lesz korán kelni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés