Az éjszaka folyamán nem lesz elérhető a Fortnite

Az éjszaka folyamán nem lesz elérhető a Fortnite

A Galactus event után az Epic Games úgy határozott, hogy ismét bejátszik egy korábbi figurát!

Megtörtént végre, amire annyian vártak, lezajlott a Fortnite Galactus eventje, mely egy elég látványos produkcióval várta az érdeklődő játékosokat. Mindenképp érdemes volt a játékon belül nézni az eseményeket, ugyanis egy elég interaktív in-game event volt ez. Ha esetleg lemaradtál róla, cikkünkből pótolhatod a részleteket.

Az esemény vége viszont nem más lett, mint egy újabb visszaszámláló, az Epic Games a fekete lyuk eseménynél használt módszert vetette be, bár most kicsit másképp. A játék a következő éjjel nem lesz elérhető, majd csak magyar idő szerint reggel 6 órakor válik újra játszhatóvá a Season 5 kezdetével.

És hogy mi vár a Fortnite-ra a Season 5 során? Nos, ez néhány órán belül elválik, nagy találgatásokba nem bocsátkoznánk, viszont, aki megnézte az eseményt, már sejtheti, a szuperhősök számára milyen irányban végződött a történet, bár még nincs teljesen vége. A kérdés már az, hogy pontosan mire is utal a csavar...

A Fortnite hivatalos Twitter oldalán is érdekes dolgok történnek egyébként, az alábbi tweetre a #Bounty kifejezéssel válaszolva egy üzenetet kapnak a kommentelők, melyben a #Wildheart kódjellel történő megerősítést kérik, arra viszont egyelőre nincs válasz.

Egy biztos, reggel érdemes lesz korán kelni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!