A Fortnite népe megküzdött Galactusszal

A Fortnite népe megküzdött Galactusszal

Különleges élményből maradt ki, aki nem tudta a játékon belül végignézni az eseményt!

Végre megtörtént, amire annyian vártak, Galactus megérkezett a Fortnite szigetére, a Marvel hősök, és persze mi, a játékosok végre akcióba léphettünk. Alighanem az eddigi leginteraktívabb esemény volt ez, azt hiszem elég, ha csak annyit mondunk, hogy tényleg vezethettük a Battle Bust! De nézzük is szépen sorjában, hogy mi történt!

A visszaszámlálás után Galactus megjelent teljes terjedelmével a világ peremén, és úgy határozott, hogy ő most felfalja a Zero Pointot!


Vasember viszont ezt nem hagyta annyiban, adott mindenkinek egy spéci Jetpacket, majd a Zero Point segítségével az egész harc helyszínét átvitte a régi játékosok számára ismerős világba.

Itt indultak be igazán az események, ugyanis készhez kaptuk a Battle Bus kormányát, és némiképp a Star Wars Halálcsillag jelenetét imitálva kellett átvergődni magunkat Galactus robotjain. Persze a busz nem akármivel volt tele.

A Gamma Cellek megtették hatásukat, Galactus szervezetébe jutva eltántorították őt a Zero Point megdézsmálásától.

És hogy mi történt ezután? Nos, még megjelent ügynök Jonesy, ahogy ájulásából felriad az irodája padlóján, de a további részleteket majd csak holnap reggel tudjuk meg, ugyanis egy új számláló jelent meg, mely magyar idő szerint reggel 6-kor jár le, ekkor érkezik a történet folytatása a Season 5 képében.

Aki lemaradt az eseményről, az alábbi videóban visszanézheti:

Véleményünk szerint egy elképesztően látványos, és elsősorban interaktív esemény volt ez, mely a korábbiakhoz képest nem csak azt várta a játékosoktól, hogy hátradőlve nézzék, hanem masszívan várta tőlük az aktivitást! Reggel pedig ki tudja mi érkezik majd meg a Season 5 képében...

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszett a Galactus event?