Hirdetés

Egy új arénát és egy régi játékmód visszatérését is magával hozza az új RL szezon

Fény derült az extra mód SSL rewardért járó title-ök nevére is, illetve egy új személyre szabható itemfajta is érkezik.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

MAD Lions vs. Astralis (1. hét)

Hirdetés

2020. december 9-én ér véget a Rocket League 1. kompetitív szezonja – amely bár technikailag a 15. szezon, a free-to-play modellre váltással a Psyonix újraindította a számlálását. Ugyanezen naptól kezdve a második szezon is kezdetét veszi, amelyet az alábbi ütős trailerrel vezettek fel.

Ennek keretein belül december 9-én, magyar idő szerint hajnal 2 órakor érkezik egy patch a játékhoz, amely minden játékmódot érinteni fog.

Mint minden szezonzáráskor, a Psyonix egy adott rank kritériumait teljesítőknek jutalmat szokott adni. Most nem árult zsákbamacskát a fejlesztőgárda, már az 1. szezon kezdete előtt felfedte, hogy animált decalokkal jutalmaznák meg a játékosokat, amelyek az alábbi videóban megtekinthetők. Ezen kívül a Grand Champion és Supersonic Legend rankok elvárásait teljesítő játékosok a „S1 GRAND CHAMPION”, és / vagy a „S1 SUPERSONIC LEGEND” title-ökkel is gazdagodnak. Az extra módban ugyanezen rankokat elérő játékosok további title-ökkal is gazdagodnak, amelyek az alábbiak.

Grand Champion:

 • Rumble: „S1 RNG CHAMP”
 • Hoops: „S1 DUNK MASTER”
 • Jégkorong: „S1 BLIZZARD WIZARD”
 • Dropshot: „S1 FLOOR DESTROYER”

Supersonic Legend:

 • Rumble: „S1 RNGENIUS”
 • Hoops: „S1 LEGENDARY BALLER”
 • Jégkorong: „S1 ICE TITAN”
 • Dropshot: „S1 TILE ANNIHILATOR”

Ezen kívül nemcsak az adott rankhoz tartozó jutalmat kapod meg, hanem minden, az adott rank alatt elhelyezkedő rankok jutalmai is a tieid. Azaz ha Platinum rankon sikerül 10 meccset nyerned, akkor a Bronze, Silver, és Gold rankok jutalmait is megkapod, a Platinummal együtt.

Érkezik a „gólzene”, mint új lehetőség

A Psyonix a 2. szezont zenével szeretné megünnepelni, mindez pedig sok más egyében keresztül magával hoz egy új lehetőséget, amivel még inkább személyre tudod szabni a járgányod. Érkezik ugyanis a Player Anthem nevű opció. Erről többet nem árult el a Psyonix, több részletet későbbre ígértek.

Új autóval is gurulhatunk a Rocket Pass által biztosítva

A következő szezon Rocket Pass Premiuma során egy új járgány, az R3MX, a 70. szint elérését követően pedig az R3MX GXT nevű járgánnyal is rúghatjuk a gólokat. Ezen kívül számtalan új decal, kerék, valamint a Riser és a Light Show gólrobbanás is a raktárunkat gazdagíthatja. A Rocket Pass-szal érkező itemek némelyike megtekinthető az eredeti oldalon, az alábbi linken.

Öltözzön neonfénybe az aréna!

Megvan a Player Anthem, beizzítottad az R3MX motorját. Nincs más teendő, mint kigurulni a Neon Fields talajára, amely egy vadonatúj aréna lesz a játékban. Az aréna a 2. szezon elejétől rögtön elérhető lesz, viszont csak privát mérkőzések során lesz játszható. Az arénáról a fejlesztők az alábbi képeket osztották meg.

Rövid időre visszatér egy régóta nyugdíjazott játékmód is, kis változtatással

A Psyonix ezen kívül visszahozza a nyugdíjból a már régóta kivont játékmódot, a Rocket Labset. Ez a mód még az RL korszak elején volt játszható. Csak casual szinten lehetett űzni, rangsorolt mérkőzéseket nem, ellenben a játszható arénák cseppet sem voltak megszokottak: például a pálya C, vagy nyolcszög alakú volt, vagy az aréna hosszában a két szélén a talaj magasabban volt, mint középen. Ez a játékmód 2016. február 10-én mutatkozott be, ezen év végén azonban megszüntették, az arénákat pedig elérhetővé tették a rumble játékmódban. 2017. március 22-én visszakerült azonban, majd 2018. szeptember 24-én, amióta az extra módban is lehet már rangsorolt mérkőzéseket játszani, ismét kikerült.

Hasonló feltételekkel, rövid ideig, valamikor a 2. szezon során ismét játszható lesz a Rocket Labs. Egy új aréna azonban hozzáadásra kerül a játékmódhoz, ami egyben a Rocket League előző részének is tekinthető játék, a Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars egyfajta felidézése is lesz. Több részlet erről is később várható!

További új tartalmak is érkeznek

A Psyonix az új szezonra együttműködést kötött az amerikai DJ-vel, Kaskade-del, hogy az eddigi zenei partnerükkel, a Monstercattel együttműködve még jobb zenei anyag legyen elérhető a játékhoz. Kaskade zenéi többek között gólzeneként is kiválaszthatók lesznek, ezen kívül Spotify-on is hallgatóak.

Az Esport Shopon is változást szeretnének végrehajtani, erről bővebb információt jövő hétre ígértek.

A játékon belüli bajnokságrendszer keretein belül mennyiségben több item közül nyerhetünk majd egyet, mint a mostani szezonban, mikor beváltjuk a Tournament Kreditjeinket, amelyet a szereplésért kaptunk.

Ezenkívül az új frissítés apró hibajavításokat is fog tartalmazni, amely csak az Xbox Series X és S platformokat fogja érinteni.

Minden részletet majd a frissítés hivatalos jegyzetében, a Patch Notes-ban tudunk majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • taizunhun 1 hónapja
  kíváncsi vagyok
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Kíváncsi vagyok
  0 0 Válasz
 • Zs3b1v4gy0k 1 hónapja
  Ez a neon fény ez nagyon jól néz ki. ????
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés