Az eddigi legegyedibb MP9 skin, amit valaha láttunk

Ti örülnétek ha ez az MP9 bekerülne valamelyik következő ládába?

Emlékeztek még milyenek voltak az első CS:GO skinek? A mai darabokhoz képest, mondhatni rém egyszerűen voltak, igaz azóta már valódi klasszikusként tartjuk számon AK-47 | Case Hardened és az AWP | Lightning Strike skineket is.

Az évek alatt viszont mindig jött valami új. Egyre nagyobb, egyre részletesebb mintákat kaptak a fegyverek, feltűntek a 3D hatású skinek, a kvázi színváltós darabok és most is a legújabb egyedi tervezés. Az MP9 | Inferno első ránézésre nem tűnik túlzottan ötletesnek, persze a lángok mindig jól mutatnak a skineken. De mint mindig, most is a részletekre kell figyelni.

null

null

Hiszen a fegyver elsütésére felizzanak a lángok, ami már sokkal egyedibbé teszi ezt a skint. Mi bármikor elfogadnánk ezt a gyűjteményünkbe és kíváncsian várjuk, hogy vajon elterjed-e ez az "effekt", viszont láthatjuk-e majd a felcsapó lángokat más fegyvereken is.
Ha már a skineknél tartunk, érdemes mostanában figyelniük raktárjuk biztonságára az Apple készülékek használóinak. Az iCloudon keresztül támadnak újabban a scamerek, több olvasónk is jelezte már, hogy bizony az ő raktárjukat is ezzel a módszerrel fosztották ki a napokban.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!