Ismét minden korábbi rekordot megdöntött a Fortnite Galactus eventje

Ismét minden korábbi rekordot megdöntött a Fortnite Galactus eventje

Galactus még a nagyszabású Travis Scott koncertet is túlszárnyalta.

Ha Fortnite eventről van szó, akkor egy dolog biztos: hatalmas tömegek lesznek rá kíváncsiak. Aki biztosan szeretne ott lenni egy ilyenen, annak minimum egy órával, de inkább kettővel korábban tanácsos bejelentkeznie a játékba, hogy garantáltan legyen helye. A játék szerverei nem kis terhelésnek vannak kitéve, az Epic központjában pedig minden bizonnyal harapni lehet a feszültséget.

A tegnap esti Galactus event megint csak hatalmas figyelmet kapott, a Marvellel közös szezonban a világok falója azért jött, hogy elfogyassza a már annyi mindent megélt Zero Pointot.

Az igencsak robusztusnak ítélt esemény ténylegesen robusztust nézettséget kapott, az Epic Games által szolgáltatott adatok szerint 15,3 millió játékos követte az eseményeket a játékon belül, míg 3,4 millióan streameken keresztül.

Csak összehasonlításképpen, a korábbi legnézettebb esemény a Travis Scott koncert volt, melyet 12,3 millióan követtek a játékon belül. Ebből is látszik, hogy a Fortnite még mindig egy hatalmas játékosbázissal rendelkező játék, ha pedig valami a megfelelő marketinget is megkapja náluk, akkor abból bizony új rekord is születhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!