Hirdetés

Ismét minden korábbi rekordot megdöntött a Fortnite Galactus eventje

Galactus még a nagyszabású Travis Scott koncertet is túlszárnyalta.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

Vitality vs. Misfits Gaming (1. hét)

Hirdetés

Ha Fortnite eventről van szó, akkor egy dolog biztos: hatalmas tömegek lesznek rá kíváncsiak. Aki biztosan szeretne ott lenni egy ilyenen, annak minimum egy órával, de inkább kettővel korábban tanácsos bejelentkeznie a játékba, hogy garantáltan legyen helye. A játék szerverei nem kis terhelésnek vannak kitéve, az Epic központjában pedig minden bizonnyal harapni lehet a feszültséget.

A tegnap esti Galactus event megint csak hatalmas figyelmet kapott, a Marvellel közös szezonban a világok falója azért jött, hogy elfogyassza a már annyi mindent megélt Zero Pointot.

Az igencsak robusztusnak ítélt esemény ténylegesen robusztust nézettséget kapott, az Epic Games által szolgáltatott adatok szerint 15,3 millió játékos követte az eseményeket a játékon belül, míg 3,4 millióan streameken keresztül.

Csak összehasonlításképpen, a korábbi legnézettebb esemény a Travis Scott koncert volt, melyet 12,3 millióan követtek a játékon belül. Ebből is látszik, hogy a Fortnite még mindig egy hatalmas játékosbázissal rendelkező játék, ha pedig valami a megfelelő marketinget is megkapja náluk, akkor abból bizony új rekord is születhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • apheliospontgg 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • HimeePanda 1 hónapja
  H lehet ekkora nezoszam? Youtuberek videoi altt amikor kijott a season mindenki sort h csak amrvell skinek vannak es most torlik le a jatekot vegleg es vissza se neznek ra?
  0 0 Válasz
  • Heldeus 1 hónapja HimeePanda
   A negatívok rendszerint hangosabbak, lehet hogy pár ezren emiatt tényleg otthagyták a Fortnite-ot, a másik sok millió viszont maradt, plusz rengeteg új embert is bevonzhatott a Marvel tematika. Erről viszont már kevesebbet hallani, a negatívumokra könnyebb figyelni.
   0 0 Válasz
  • Heldeus 1 hónapja HimeePanda
   Plusz egy eventre olyanok is felléphetnek, akik amúgy már nem, vagy egyébként se játszanak vele, csak érdekli őket. Elég nagy múltja és hagyománya van már az in-game eventeknek.
   1 0 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  Nagyon durva
  0 0 Válasz
 • MISSH 1 hónapja
  Komoly
  0 0 Válasz
 • DAONN 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés