Egy támogatónak hála szinte ingyenessé válik a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia

Egy támogatónak hála szinte ingyenessé válik a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia

Szponzorként olyan különlegességgel támogatja az akadémiát a PlayIT Store, aminek hatására tulajdonképpen ingyenessé válik az órák látogatása.

Egy jó ideje igyekszik segíteni a tanulni és fejlődni vágyó játékosoknak a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia, hiszen a náluk bevezetett órák látogatása mellett időről időre igyekeznek profikat is felkarolni. Nem rég jelentették be például a HELL Honvéd saját versenyét, melyben az ország legjobb PS és Xbox játékosait keresik, akiknek szerződést is kínálnának, ha valóban jól teljesítenek.

Most pedig egy újabb nagyszabású partneri szerződést sikerült nyélbe ütniük, méghozzá a PlayIT Store-ral, akik szintén szeretnének nagy segítséget nyújtani abban, hogy minél több játékos érjen el magasabb szintet az e-sportokban. A megállapodás szerint mostantól minden óralátogatásra elköltött pénzt a nebulók kupon formájában kapnak vissza, melyeket le tudnak vásárolni az ország 14 PlayIT Store bármelyikében. Ezen felül elérhető az online webshopjuk is, így még egyszerűbben lehet ezt megoldani.

A PlayIT Store weboldalán tényleg minden megtalálható, ami egy kezdő, haladó vagy éppen profi gamer számára hasznos lehet. Ejtsünk azonban néhány szót arról is, hogy miként tud valaki kuponokat szerezni. Ennek az egyik legegyszerűbb módja az, ha látogatja az órákat az akadémián. Itt egyébként CS:GO, LoL, Valorant és Fortnite játékokban tartanak előadásokat, az edzésekre pedig egy főnek 1 ezer forintot kell mindössze befizetnie. Ezt követően a számítás az alábbiak szerint működik:

"Minden hónap végén összesítjük a befizetett óráitokat, az összegyűlt összeget pedig a következő hónapban levásárolhatjátok. Tehát ha pl. decemberben részt veszel 4db e-sport edzésre és befizeted az ehhez szükséges 4x1.000Ft-ot, akkor januárban egy 4.000Ft-os kuponnal indulhatsz neki a PlayIT Store üzleteinek, és így tulajdonképpen az e-sport edzésed ingyen volt. A levásárolható kuponkódokat a következő hónap 10. napjáig kapjátok meg, arra az emailcímre, amellyel a foglalást leadtátok. Egy ember egy hónapban maximum 10.000Ft értékű kupont kaphat. A kuponok a kiküldés napjától kezdve 30 napon át használhatok fel." - áll a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Facebook bejegyzésében.

Továbbá van egy másik lehetőség is kuponokra szert tenni. Ekkor nincs más teendő, mint ellátogatni az alábbi Twitch csatornák egyikére. Az egyiken Horti Gábor nagyszerű szókincsével és szellemes megjegyzéseivel tarkított közvetítések várnak titeket. Míg a másikon a Lenovo Legion Honvéd CS:GO és Valorant játékosaival találkozhattok.

Horti Gábor féle csatornája

Hortimegmondja - Twitch

Horti Gábor vagyok a HELL Honvéd FIFA csapatának igazolt e-sportolója. Ez amilyen őrültségnek hangzik, pont olyan őrültek lesznek a streamjeim is. Speaker és Gamer egy személyben! Évtizedek óta kommentálok, de 56 évesen kezdtem el játszani. Kemény...

Lenovo Legion Honvéd csatornája

Twitch

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Hetente kétszer követhető itt adás, minden csütörtökön és vasárnap, és egy-egy héten akár 10 ezer forint értékű PlayIT kupon is gazdára talál. Az edzésekre itt tudtok jelentkezni, de nem árt meglátogatni az akadémia honlapját is a további és bővebb információi miatt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!