Hirdetés

Akciófigyelő: Már tölthető az Epic Games heti ingyenes játéka

Csapjatok le a valaha készült egyik legjobb indie videójátéka.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Queens of Game

Queens of Game podcast

Hirdetés

Mindenkit más műfaj érdekel, de abban minden gamer egyetért, hogy kiemelkedő videójátékot fejleszteni nem egyszerű feladat. Elképesztően nagy a verseny, évente több ezer program próbálja megnyerni magának a játékosokat, de csak néhánynak sikerül kitörni a középszerűségből. 2004-ben piacra dobták a Cave Storyt, ami azóta az egyik legismertebb indie címmé nőtte ki magát. Egyetlen ember állt a projekt mögött, de ez egyáltalán nem látszik meg rajta. Az Epic Games jóvoltából most a 2011-ben megjelnt Cave Story+-t zsebelhetitek be limitált ideig teljesen ingyen.

Cave Story+

Öt évig dolgozott Daisuke "Pixel" Amaya a játékon, amelyet először a kritikusok kaptak fel, majd szép lassan az egész világ megismerte. Azóta legendává vált a játék, mivel a 2000-s évek elején szinte lehetetlen volt elképzelni, hogy egyetlen fejlesztő képes lehet remekművet alkotni. Az indie közösség azóta kinőtte magát, de mindig-mindig visszatérnek Pixelhez, aki az alapokat lefektette az egyfejlesztős játékok kategóriájában. A 2011-ben Steamre érkezett változat megkapta a felújítást, azonban lehetőséget biztosít a program, hogy az eredeti, 320x480-as felbontás mellett játsszátok végig Quote kalandjait. Egyszerre egy nagyszerű platformer és egy különleges kalandjáték, amelybe tényleg beletette a szívét-lelkét a megalkotója.

A Cave Story+-t december 10-én 17:00-ig adhatjátok hozzá az Epic Games könyvtáratokhoz nulla forintért, azaz teljesen ingyenesen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te játszottál már 2004-ben videójátékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • AIMLUL 1 hónapja
  Abban az időben csak csodáltam a játékokat és nagyon megkedveltem őket.
  0 0 Válasz
 • Yahoo 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés