Elindítja saját Twitch csatornáját az AC Milan labdarúgó klub

Elindítja saját Twitch csatornáját az AC Milan labdarúgó klub

A futball és a FIFA 21 rajongói most joggal örülhetnek, Olaszország egyik legnagyobb múltú együttese belevág a streamelésbe.

Néhány éve ki gondolta, hogy a videójátékozás, a streamelés és a futball útja ilyen szorosan összefonódhat, mint az mostanában történik. Ennek egyik újabb mérföldköve az AC Milan nevéhez fűződik, miután a piros-feketék beregisztrálták saját fiókjukat Twitchre. December 3-ától minden héten többféle adás várható náluk. Nem csak az e-sportban vesznek tehát részt, hanem a legnagyobb streaming platformon is ki akarják szolgálni a rajongók igényeit.

Az AC Milan Twitch csatornáján a közösség összehozása a cél, és a rajongókat még közelebb szeretnék hozni a klubhoz. Ezért női és férfi első számú csapatok tagjai is feltűnnek majd időről-időre, de lehet majd látni az ifi együttesből is játékosokat, de valódi legendákat is szeretnének majd meginvitálni a műsorokba, illetve az archívumuk tartalmát is bemutatják időnként. Az interaktivitás pedig fontos része lesz ennek a közösségnek és az adásoknak.

Az egyik házigazdája a műsoroknak a nemrég felvett Giorgia Tavella lesz, és alighanem a mosolyával rengeteg nézőt varázsol majd el:

Miközben Lamberto Siega, az AC Milan marketing és digitális igazgatója a következőket nyilatkozta erről a fontos lépésről:

"Az AC Milan hivatalos csatornájának elindítása a Twitchen egy másik fontos új lépés a klub digitalizálási folyamatában: célunk a világ minden táján élő Rossoneri rajongók összekapcsolása, összefogása és szórakoztatása. Meggyőződésünk, hogy ez a helyes út ahhoz, hogy az AC Milan egyszerre legyen ikonikus sportklub és etalon a szórakoztatás és a digitális innováció terén."

Még az is lehet, hogy olyan nevek, mint Maldini vagy Seedorf is feltűnnek majd a képernyőn, de nem elképzelhetetlen az aktív játékosok közül Donnarumma vagy Ibrahimovic jelenléte, bár utóbbi nem igazán van jóban az EA Sportsal mostanában, de ez ebben nem akadályozná meg valószínűleg. Az AC Milan együttesének csatornáját itt találjátok, és egyelőre úgy tervezik, hogy hétfőnként 16:30-tól, szerdánként 18-tól, illetve csütörtökönként 17 órától sugároznak majd:

ACMilan - Twitch

AC Milan Twitch, il Diavolo spalanca le porte dell'Inferno alla community Twitch: ti aspettano news, talk, ospiti, video inediti e curiosità. Iscriviti al canale, attiva le notifiche e sarai sempre online con i rossoneri.

Ti belenéztek majd az adásokba?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!