Egy közismert félisten is megérkezhet hamarosan a Fortnite-ba

Egy közismert félisten is megérkezhet hamarosan a Fortnite-ba

A Sony egy híres karakterének Fortnite megjelenését lengette be!

Tegnap kezdődött el a Fortnite legújabb szezonja, melynek témája a fejvadászat. Ez alkalomból pedig a világ legjobb vadászait, bérgyilkosait vonultatta fel az Epic Games a Battle Pass-ben, akik ügynök Jonesy szolgálatában segítik elkapni a loop szökevényeit. A szóban forgó személyek közül ezúttal egy érkezett egy másik univerzumból, a Mandalorian Mandoja a Star Wars világát képviseli, a többi karakter viszont egyedi Fortnite alkotás.

Úgy fest viszont, hogy más vadászok érkezésére is lehet számítani, egész pontosan a Sony legendás játéksorozatának, a God of Warnak a főszereplőjére, Kratosra vetült most a reflektorfény. A Sony egy érdekes hangüzenetet tett közzé, melyben ügynök Jonesy arról beszél, hogy kellemetlen szituációban van, a következő pali, akit begyűjtött egy olyan személy, aki már jó pár istenséget legyőzött.

Ezúttal viszont kézzel fogható tartalom is van, már tudni hogyan néz ki a skin, ugyanis a PS felhasználók kaptak hirdetéseket róla.

Természetesen a játékosok azonnal elkezdtek viccelődni azzal, hogy végre az Xbox játékosok is játszhatnak majd Kratosszal, viszont elég nagy esély van rá, hogy PS exkluzív skin lesz.

Te örülsz Kratos érkezésének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!