Már ismert a következő Fortnite Starter Pack tartalma, hamarosan érkezhet

Bár a Fortnite Crew kétségtelenül még jobb ár-érték aránnyal rendelkezik az első hónapban, azért a Starter Pack is egy mondhatni "kötelező vétel".

Tagadhatatlan, hogy az Epic Games elég sok pénzt képes elkérni egy-egy kinézetért, de ne feledkezzünk meg arról sem, amikor szinte tökéletes ár-érték arányú kínálattal érkeznek. A Fortnite Crew első havi előfizetése alighanem az Epic eddigi egyik legjobb ajánlata, ugyanis 3590 Ft-ért cserébe a játékosok kapnak 1000 Vbuckot, egy exkluzív skin csomagot (Cosmos Galaxia szett) és a Battle Passt. Ha azt nézzük, hogy önmagában az 1000 Vbuck is majdnem ennyibe kerül, akkor bizony ez egy nagyon jó ajánlat, a második hónaptól kezdve, amikor már "csak" skint és Vbuckot ad, pedig le lehet mondani.

Nem szabad viszont elfelejtkezni a Starter Packról sem, amely kb. 1200 Ft-ot kóstál, ezért cserébe pedig minden vásárló kap egy exkluzív skint, valamint 600 Vbuckot. Úgy néz ki, hogy már ismert is a következő csomag karakterének kiléte.

A Diamond Diva talán sokaknak ismerős lehet, ugyanis az Epic Games az Athleisure Assassint vette alapul, itt-ott más textúrákat kapott, meg kicserélték a domináns színeket, de maga a karakter alapvetően egyezik.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor jelenhet meg a csomag, de feltehetően már nem kell rá sokat várni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!