Akciófigyelő: Két nagyszerű játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Akciófigyelő: Két nagyszerű játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

A Cave Story+ után két ingyenes videójátékkal kedveskedik az Epic Games Store.

December 10-e két dolog miatt lesz fontos minden gamer számára. Ezen a napon végre valahára megjelenik a CD Projekt Red alkotása, 2020 talán legjobban várt játéka a Cyberpunk 2077, de ugyancsak jövő hét csütörtökön cserélődnek le az Epic Games ingyenes játékai. A Cave Story+ után a Pillars of Eternityt, valamint a Tyrannyt húzhatjátok be teljesen ingyen egy héten keresztül.

Tyranny - Gold Edition

A történetközpontú RPG teljes kiadására csaphattok le, ami tartalmazza az összes kiegészítőt és DLC-t. Kifejezetten azoknak készült ez a játék, akik szeretnek döntéseket hozni, méghozzá olyanokat, amelyek tényleges hatással vannak az egész világra, ahol a történetek játszódnak. A fejlesztőcsapat tagjai korábban olyan programokat tettek már le az asztalra, mint a Pillars of Eternity, a Fallout: New Vegas és a South Park: The Stick of Truth. A profi stáb ezúttal sem okozott csalódást, a szövetségek kötése és háborúk kirobbantása közötti vékony zónában élvezet eltölteni a szabadidőt.

Pillars of Eternity - Definitive Edition

Szintén az Obisidian Entertainment rakta össze, azonban a stílus kicsit változott. Egy ízig-vérig fantasy-RPG-ről van ezúttal szó, ahol a szörnyek leküzdése és a mágia elsajátítása tölti be a mindennapokat. Hat faj, tizenegy class vár arra, hogy létrehozzátok a tökéletes csapatot, akikkel felfedezhetitek a kiegészítőkkel és DLC-kkel kibővített világot.

Mindkét játékot december 10-én 17:00-tól húzhatjátok be nulla forintért, a limitált akció december 17-én 17:00-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked mi jut eszedbe, ha azt olvasod, hogy "PoE"?