Rossz hírt közölt az Epic Games a jövő évi Fortnite World Cupról

Rossz hírt közölt az Epic Games a jövő évi Fortnite World Cupról

Jövőre sem lesz Fortnite World Cup!

Miközben mindenki a Fortnite legújabb eseményére és az óriási Galactusra figyel, sajnos az Epic Games egy nem túl vidám hírt volt kénytelen közölni. A globális egészségügyi helyzet miatt idén nem volt Fortnite World Cup és kettőt tippelhettek, hogy milyen sorsra jutott a jövő évi verseny is.

A játék kompetitív élete egyébként sem mondható tökéletesnek, hiszen bár az Epic óriási pénzeket tolt bele az induláskor, finoman szólva sem annyira aktív az e-sport szintű Fortnite, mint az tervezhették. Az idei világbajnokság hiánya pedig még nagyobb csapás volt. Az Epic pedig most bejelentette, hogy minden 2021-re tervezett, élő közönség előtt tartandó versenyük elmarad, köztük a Fortnite World Cup is.

"A célunk továbbra is az, hogy óriási, sokak számára látogatható eseményeket tartsunk, de a munkatársaink és a játékosok egészsége mindennél fontosabb. Mivel továbbra sem tudni, hogy mikor lesz teljesen biztonságos az élet, 2021-re semmilyen offline versenyt nem tervezünk, még a Fortnite World Cupot sem. Jövőre is online versenyekkel készülünk és közben reménykedünk, hogy az offline versenyek valamilyen formában, hamarosan visszatérhetnek majd." - írta az Epic Games a legfrissebb blogbejegyzésükben.

Becsülendő az Epic hozzáállása és mi is csak reménykedni tudunk abban, hogy jövőre, ha nem is úgy, mint eddig, de visszatérnek majd a LAN versenyek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!