Bannolták CoD: Warzone-ból a 6 éves Twitch sztárt

Lesújtott az Activision banhammerre a hat éves gyerekre.

Élő Twitch adásban tiltották ki RowdyRogant a Call of Duty: Warzone-ból. A hat éves Twitch és YouTube sztár értetlenül áll a történtek előtt.

2020-ban robbant be a köztudatba RowdyRogan, aki a Warzone-nal hatalmas népszerűségre tett szert. Mindössze hat éves a srác, de már 100 000-nél több feliratkozója van YouTube-on, emellett Twitchen 84 000-n követik és átlagosan 500-1000 embernek közvetíti a mérkőzéseit töretlen lendülettel. Tehetségére a FaZe Clan figyelt fel, akik magukhoz láncolták a csodagyereket, azonban sem a csapata, sem az apukája nem érti, hogy pontosan miért kellett kitiltani Twitchről RowdyRogant. 

Tény, hogy Twitchen nem lehet 13 év alatt közvetíteni, de ezt azzal védi ki a srác, hogy az édesapja nevét tünteti fel, mint a csatorna üzemeltetője. Az is tény, hogy a Call of Duty: Warzone a 18-as kategóriába esik a PEGI hivatalos oldalán, vagyis elméletben le sem ülhetne a srác a játék elé. Emellett még ott van az Activision saját szabályzata, ami azt mondja ki, hogy legalább 13. életévet be kell töltenie annak, aki valamelyik termékükkel szeretne játszani. Egyelőre a #FreeRogan hashtaggel próbálnak minél nagyobb figyelmet irányítani RowdyRogan esetére, várhatóan napokon belül választ kaphat minden aggódó rajongó arra a kérdésre, hogy miért tiltották ki kedvencüket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál játszani a Warzone-nal?