Tartalmas hotfix érkezett a Cyberpunk 2077-hez

Tartalmas hotfix érkezett a Cyberpunk 2077-hez

A fejlesztők is látják a problémákat, és próbálják orvosolni őket, amilyen gyorsan csak lehet.

A Cyberpunk 2077 jó pár titulust bezsebelt magának mire eljutott oda, ahol most van. Az elmúlt években, főleg az utolsó másfél-két évben a világ egyik, ha nem a legjobban várt játéka volt, egyúttal az is, amire a legjobban haragudtak a sok csúsztatás miatt, aztán a pár nappal ezelőtti megjelenésekor pedig minden létező Steam rekordot megdöntött.

Aztán, ahogy ez a hatalmas számú ember elmélyedt a játékban, úgy jöttek felszínre a különféle hibák, melyek különösen az előző generációs konzolok játékosait, illetve a gyengébb PC-vel rendelkezőket érintik. Egyelőre PS-re és PC-re adták ki a hotfixet, de igyekeznek Xboxra is minél előbb eljuttatni.

Számos questet javítottak meg, általánosságban optimalizálták a játékot és kezeltek néhány crash gondot, illetve javították azt a nyelvi bugot is, ami miatt mindig visszaállt a játék angolra, így aki magyarul akarta játszani, annak minden indítás alkalmával be kellett ezt állítania. 

Bár ez az egy hotfix nem fogja megoldani a játék minden baját, különösen nem az erős optimalizáltsági gondokat, de a fejlesztők elkezdték, és minden bizonnyal itt nem állnak le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!