Máris patchelték az új Beckham kártyát érintő legnagyobb hibát

Máris patchelték az új Beckham kártyát érintő legnagyobb hibát

Nem akármilyen felfedezést tett egy játékos, ugyanis bemutatta, hogy be tudott rakni két Beckham kártyát egy csapatba.

A december mindig izgalmas, ha az új FIFA-ról van szó, hiszen ilyenkor az EA Sports halmozottan odafigyel egyik legkedvesebb (pénztermelő) játékára. Legalábbis az új lapok kiadására különösen ügyelnek. Az pedig nem csoda, hogy igyekeztek rendesen bepromózni David Beckham érkezését, ráadásul az egyik lapját ingyen odaadják a játékosoknak, így ezt bárki megkapja, aki január 15-ig legalább egyszer bejelentkezik a FUT-ba.

A videójátékos piac egyik, ha nem a legnagyobb üzletét kötötték meg az angollal, hiszen elképesztő összeget szántak arra, hogy a volt futballista megjelenhessen a játékban. Úgy tűnik a népszerűsége még most is töretlen, hiszen rengetegen probálták már ki a 86-os ingyenes kártyáját, de van olyan is, aki már beszerezte az egyik erősebb verzióját is.

Ekkor jött az ötlete egy rajongónak, hogy mi lenne, ha egy csapatba rakná be őket, és megdöbbenésére ez működött.

Az alábbi képen az látható, hogy bizony mind a két lapját el tudta helyezni a kezdőjébe, és még a kémia is kiváló volt köztük. Ezt az óriási hibát nem is hagyta azonban bent sokáig az EA Sports, hiszen ez azért nagy felháborodást és zavart keltett volna a közösségen belül. Nem telt bele sok időbe, jött is a fix, és utána közzé is tették kép formájában, hogy két Beckham már nem fér meg egy csárdás helyett, egy csapatban.

Ti egyébként mit szóltok Beckham lapjaihoz?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!