Akciófigyelő: Már tölthető az Epic Games első ingyenes ünnepi játéka

Akciófigyelő: Már tölthető az Epic Games első ingyenes ünnepi játéka

Végre kiderült, hogy melyik játékot tölthetitek le teljesen ingyen az Epic Games Store oldaláról december 17-én, azaz az ünnepi leárazások első napján.

Szó szerint (fenyő)tűkön ülve várta az egész gamer közösség, hogy igaznak bizonyulnak-e az Epic Games Store ünnepi szezonjára tartogatott ingyenes játékaival kapcsolatos pletykák. Az internetet bejárt képen olyan címek szerepeltek, mint a Horizon Zero Down, a Borderlands 3 és a Far Cry 5. Deccember 17-ére, azaz a nyitónapra a Dying Light első részét vésték fel a listán, az elmúlt percekben végre kiderült, hogy igaza volt-e annak, aki elindította a pletykát. December 17-én 17:00 és december 18-án 17:00 között az első ingyenes játék, amit az Epic Games Store 2020 Holiday Sale-hez kapcsolódóan behúzhattok nem más, mint a Cities Skylines.

Cities Skylines

A SimCity sorozat hiába próbálta meg visszanyúlni az első részek zseniális alapjaihoz, valahogy a folytatások nem sikerültek úgy, ahogy azt a rajongók elvárták a fejlesztőktől. A 2013-as csalódást keltő SimCity névre keresztelt első verziójában kizárólag online játszható bughalmaz a javítások és kiegészítők után egy kellemes élmény lett, de a 2015-ben berobbanó Cities Skylines felmosta vele a padlót. Ez volt az a játék, amit mindenki szeretett volna SimCity néven megkapni. Hatalmas térkép, összetett mechanikák, szabadon modolható járművek, épületek és pályaelemek, közművek és közlekedés és a többi zseniális funkció, amit órákig lehetne sorolni. Ez Epic Games jóvoltából ezt a programot kaphatjátok meg az ünnepi akció keretében először ingyen, amellyel garantáltan jól szórakoztok, ha szeretitek a city-building műfajt.

A holnapi nap újabb ingyenes játék következik, ne felejtsetek el január 2-áig minden egyes nap lecsapni az épp aktuális "nulla forintos akcióra".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti tervezetek játékot vásárolni az Epic karácsonyi vásárában?