Így gyűjtheted be a Big Chillt és a Dragon's Breath Snipert a Fortnite-ban

Így gyűjtheted be a Big Chillt és a Dragon's Breath Snipert a Fortnite-ban

Az Epic Games ismét olyan fegyvereket hozott be a játékba, melyekből nem található túl sok a pályán.

Amikor az Epic Games először megalkotta a Mythic fegyverkategóriát, akkor elég nagy visszhangot váltott ki, ugyanis teljesen felborította a játék egyensúlyát az Infinity Sword. Az ominózus kard után a fejlesztők visszahívták a Mythic fegyverek ötletét, majd egy évvel később, a Chapter 2 során, bossoknak dedikált különleges fegyverek képében hozták be újra. Ez a rendszer már barátságosabb volt, mert küzdeni kell kicsit a megszerzésükért, és közel sem voltak annyira erős kiegészítők.

Most az ünnepekre két Exotic kategóriás fegyvert hozott be az Epic Games a játékba, és sajnos az egyik legikonikusabb ünnepi fegyver, a Snowball Launcher is ebbe a kategóriába esett. Új neve a The Big Chill, és a funkciója is megváltozott, explosive damage helyett inkább közlekedési eszköz lett, a kilőtt jéggránát ugyanis ellök és megfagyasztja a közelben tartózkodó játékosok lábát, így nagy sebességgel csúszhatnak tovább. De hol gyűjthető be?

Az alábbi hegycsúcson található meg a Snowmando nevű NPC, akitől megvásárolható a fegyver. Az ára elég borsos, 1455 aranydarabot kér érte.

A másik fegyver, ami nemrég bekerült a játékba, az a Dragon Breath Sniper, ami egy elég erős teremtés lett, ugyanis minden lövése lángra lobbant. Fa építmények ellen egyszerűen verhetetlen, hatalmas előnyt kap az a játékos, aki birtokolja ezt a puskát. Megszerezni ezt is egy NPC-től lehet, Blaze Timber Tentnél, vagy Pristine Pointnál várja a játékosokat, hogy megvegyék tőle. Itt:

Az ára 1213 aranyrúd, viszont tényleg megérheti kiváltani, mert nagy előnyre lehet vele szert tenni.

Te örülsz, hogy ilyen formában tért vissza a Snowball Launcher?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!