Hirdetés

Az eddigi legegyedibb MP9 skin, amit valaha láttunk

Ti örülnétek ha ez az MP9 bekerülne valamelyik következő ládába?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

Fnatic vs. Astralis (6. hét)

Hirdetés

Emlékeztek még milyenek voltak az első CS:GO skinek? A mai darabokhoz képest, mondhatni rém egyszerűen voltak, igaz azóta már valódi klasszikusként tartjuk számon AK-47 | Case Hardened és az AWP | Lightning Strike skineket is.

Az évek alatt viszont mindig jött valami új. Egyre nagyobb, egyre részletesebb mintákat kaptak a fegyverek, feltűntek a 3D hatású skinek, a kvázi színváltós darabok és most is a legújabb egyedi tervezés. Az MP9 | Inferno első ránézésre nem tűnik túlzottan ötletesnek, persze a lángok mindig jól mutatnak a skineken. De mint mindig, most is a részletekre kell figyelni.

null

null

Hiszen a fegyver elsütésére felizzanak a lángok, ami már sokkal egyedibbé teszi ezt a skint. Mi bármikor elfogadnánk ezt a gyűjteményünkbe és kíváncsian várjuk, hogy vajon elterjed-e ez az "effekt", viszont láthatjuk-e majd a felcsapó lángokat más fegyvereken is.
Ha már a skineknél tartunk, érdemes mostanában figyelniük raktárjuk biztonságára az Apple készülékek használóinak. Az iCloudon keresztül támadnak újabban a scamerek, több olvasónk is jelezte már, hogy bizony az ő raktárjukat is ezzel a módszerrel fosztották ki a napokban.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés