Könnyen jöhet sok pénz a Cyberpunk 2077-ben, de a mentésed bánja, ha túltolod

Könnyen jöhet sok pénz a Cyberpunk 2077-ben, de a mentésed bánja, ha túltolod

Ahogy tartja a mondás, a jóból is megárt a sok.

Az elmúlt másfél hétben a Cyberpunk 2077 konzolokon mondhatni katasztrofális, PC-n pedig megkérdőjelezhető állapota volt az egyik fő téma a gamerek körében, és ez feltehetően még így is marad egy ideig. Persze érdemes kiemelni, hogy a CDPR egyértelműen a vásárlók javát szolgáló döntéseket hozza, hiszen mindenkinek visszafizetik a vételárat, aki ezt kéri, illetve a hétvége során is kiadtak még egy hotfix frissítést, és megígérték, hogy 2021 elejére rendbe teszik a játék PS4 és Xbox One verzióját.

Bár vannak játékosok, akik rendszeresen belefutnak valamilyen game breaking hibába, egy jelenség miatt manuálisan is tönkre tehetjük a mentésünket. A játékosok ráakadtak egy könnyű pénzszerzési módszerre, mely gránátok lelkes gyártásból áll, viszont ha túl sok tárgy kerül egyszerre az inventoryba, az könnyen a mentés meghibásodását okozhatja.

Ha egy mentés eléri a 8 mb-os méretet, akkor egyszerűen használhatatlanná válik. Ez alapvetően nem történhet meg, ellenben, ha valaki futószalagon gyártja a gránátokat, akkor könnyen előfordulhat. 

A jelenségre a CDPR is reagált, elmondták, hogy a mentési fájlok méretének limitje egy későbbi patch során megnőhet, viszont a már tönkrement fájlokat ez sem fogja megjavítani. Szóval, aki használja a pénzszerzés ezen módját, az inkább fogjon többször kevesebbet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!