Történelmet írt az Among Us

Történelmet írt az Among Us

Ti próbáltátok már a játékot?

Vigyázzatok, sosem lehet tudni, hogy ki lesz a baráti társaságból, aki egyszer csak elugrik a szellőzőből és kaján vigyorral az arcán megkopogtatja a vállatokat. Természetesen csak egy játékról, 2020 egyik legnagyobb dobásáról, az Among Us-ról van szó.

Nagy egyszerű és letisztult a receptje, de pontosan ez, illetve a folyamatos bizonytalanság, az ezernyi kérdés adja meg a játék izgalmát. Egy valami viszont biztos, az Among Us olyan rekordot ért el, mint még soha senki. Egy friss piackutatás szerint közel 500 millió aktív játékosa van a programnak. Ekkora számot még soha, egyetlen játék sem ért el.

Mindez már önmagában is nagy eredmény, hát még akkor ha tisztában vagyunk az Among Us történelmével. Hiszen a játék nem egy mai darab, már két éve, 2018-ban megjelent az első mobilos verzió, ami mindeddig senkit sem érdekelt. Három ember dolgozott a játékon és amikor már úgy tűnt, hogy végleg feledésbe merül, akkor jöttek meg a játékosok. Óriási siker lett Twitchen, ami egyfajta hógolyó-effektust indított el, most pedig ott tartunk, hogy több, mint 50 magyarországnyi ember játssza az Among Us-t. Ezzel pedig valódi történelmet írt a játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!