Ilyen volt a K&H MNEB második szezonjának CS:GO versenye

Ilyen volt a K&H MNEB második szezonjának CS:GO versenye

Budapest Five parádét hozott 2020 tavasza és ősze is.

Nagy várakozás előzte meg tavasszal a K&H MNEB második szezonját, ami a tervekkel ellentétben végig online körülmények között zajlott. Ez az azonban szerencsére nem szegte a csapatok kedvét, hétről hétre izgalmas meccseket láthattunk, ami egyetlen összecsapásban, a végső döntőben csúcsosodott ki.

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Salamander, majd később a Budapest Five végig verte a mezőnyt. Hiába álltak össze ígéretes csapatok, hiába láttunk olyan feltörekvő felállásokat, mint a Békéscsabai E-sport Egyesület, torzsiékkal senki sem bírt. Vereség nélkül zárták az alapszakaszt és az sem volt kérdés, hogy ki lesz az első felvonás legjobb játékosa.

Az online döntőben aztán az akkori WiLD MultiGaming alakulatával csaptak össze, akik sokáig úgy tűnt, hogy meg tudják szorongatni a Budapest Five-ot. Mirage-on végig vezettek a vadak, a BP5 egyetlen egyszer vette át a gyeplőt, a legfontosabb pillanatban. Az első pálya így is hosszabbításig jutott, ott viszont már erősebb volt a BP5.

Nuke-on és Overpasson már nagyon más volt a helyzet. Mindent megtett a WiLD, de a BP5 csapatát akkor sem lehetett megállítani. 3-0-ra nyertek coolioék a Bo5-ös döntőben, ezzel pedig a Budapest Five immáron kétszeres K&H MNEB bajnok. Ősszel pedig ott folytatták, ahol abbahagyták. Bár volt két izgalmas meccsük is, összességében ellentmondást nem tűrően nyerték meg a OneBlade CS:GO Warmup kupát is.

Most decemberben pedig több nemzetközi tornán is elindult a BP5, felemás sikerekkel. Arról viszont ne feledkezzünk meg, hogy már az is nagy szó volt, hogy az EDC legjobb nyolc csapata között végeztünk, hogy olyan csapatok ellen fejlődhettünk, mint az LDLC, a sAw vagy a forZe. Izgalmas év előtt áll a Budapest Five, hazai és nemzetközi vizeken is.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!