Cápa fóbiások inkább kerüljék az Epic mai ingyenes játékát

Cápa fóbiások inkább kerüljék az Epic mai ingyenes játékát

Napfény, kókusz és hűsítő víz vár minket a mai ingyenes Epic játékban, de nem úgy, ahogy gondolnánk.

Pár nap van már csak hátra az évből, ahogy az Epic Games 2020 ünnepi, ingyenes játékaiból is már csak pár darab van. Eddig olyan remek programokat zsebelhettünk be, mint a Cities: Skylines, a Darkest Dungeon, a Metro 2033 vagy a My Time at Portia.

Stranded Deep

A mai játék pedig nem más, mint a Stranded Deep, a túlélőjátékok egyik ékköve, ami azért feledtetni tudja az emberrel ezeket a borús, nyálkás, esős napokat is. Persze koránt sem a napozásról, a tengerpartól és a finom koktélokról szól a játék. Hajótöröttként kell túlélnünk szó szerint a semmi közepén. Bármerre nézünk, csak a végeláthatatlan óceánt látjuk, illetve a sok szemetet, amit a víz mos felénk. Ezekből kell építkeznünk, ezek segítségével kell túlélnünk, hogy aztán a víz alatti nyersanyagokat is hasznosítani tudjuk, sőt, különböző szigetekre is rábukkanhatunk, amik egyre értékesebb és ritkább nyersanyagokat tartalmaznak.

Szerencsénkre a játék co-opban is játszható, így akár egy barátunkkal is nekiveselkedhetünk a túlélésnek, amit persze több cápa is szabotálni próbál a játék közben. Siessetek, ha nem akartok lemaradni, a Stranded Deep csak 24 órán át ingyenes az Epic boltjában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!