Minden, amit a Riot Games verekedős játékáról tudni lehet

Minden, amit a Riot Games verekedős játékáról tudni lehet

Tűkön ülve várjuk már a Project L megjelenését is.

Jó néhány éve tudjuk már, hogy végre valahára a Riot fejest ugrik a nagyvilágba és a League of Legends után újabb játékokat készít. Ha nagyon gyorsan szeretnénk összefoglalni, akkor ott a LoL-os Hearthstone a Legends of Runeterra, ott a LoL-os CS:GO a VALORANT, valamint jön a LoL-os RPG és verekedős játék is.

Előbbi, a Ruined King: A League of Legends Story megmutatta magát néhány héttel korábban is. Annak az érkezésére 2021 elején kell számolni, a Riot verekedős címe, a kvázi LoL-os Mortal Kombat viszont még tovább várat magára. Ettől függetlenül van már néhány információ, amiket már most tudni lehet a játékról.

A címe az pont nem ilyen, ahogy a VALORANT is sokáig a Project A néven létezett, úgy a verekedős cím is egyelőre csak Project L. Azt viszont már tudjuk, hogy egy klasszikus 2.5 D-s verekedős cím lesz, ezen a téren nem akar újítani a játék, ahogy az alapok is ismerősek lesznek. Egy kör 90 másodperc lesz, két fél küzd egymás ellen, a League of Legends hőseivel, mind-mind egyedi képességekkel.

Ha már hősök, meg lennénk lepődve, ha idővel nem tenné tiszteletét minden LoL-os karakter a játékban, az viszont kérdéses, hogy kik lesznek elérhetőek a megjelenéskor. Az eddigi videókon és képeken Jinx, Ahri, Darius és Katarina tűnt fel.
Azt persze meg kell jegyeznünk, hogy a projekt még nagyon kezdeti stádiumban van. A fejlesztők is elmondták korábban, hogy amiket eddig láttunk videókban, az még alfának sem nevezhető. Tehát a megjelenésig még gyakorlatilag bármi megváltozhat. És, hogy mikor lesz a megjelenés? Jó kérdés, ha fogadnunk kellene rá, akkor még minimum 2-3 év, de az idei koronavírusos időszak talán ezt  ajátékot is hátráltatta annyira, hogy még később játszhassunk vele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!