Streaming: Top 5 legnézettebb magyar Twitch streamer 2020-ban

Streaming: Top 5 legnézettebb magyar Twitch streamer 2020-ban

2019-hez képest nem sokat változott az élmezőny a legnézettebb magyar Twitch streamerek toplistáján 2020-ban.

Két csatorna kiemelkedik a magyar mezőnyből, de a top 5 minden tagja legalább 1 millió óra összesített nézettséggel büszkélkedhet. Az alábbi streamerek kizárólag a Twitch platformján elért eredményeik miatt kerültek a toplistára, a Facebook és YouTube tartalomgyártókat itt ne keressétek (például Zsozéatya).

5. Suri - 1 411 711 megtekintett óra

Elképesztő év van Suri mögött, aki a GTA RP adásokkal szerzett magának igazi hírnevet. A közös kalandok átélésben más játékok is segítenek neki, mint a Counter-Strike: Global Offensive és az Among Us.

4. Ruben - 1 872 440 megtekintett óra

Fortnite-tal futott be, de azóta már varietyként szórakoztatja a nézőit. Utóbbi hetekben a League of Legends került elő nála, valamint természetesen a Cyberpunk 2077, 2020 egyik legjobban várt játéka.

3. AdamKissAK - 1 921 562 megtekintett óra

Magyarország legnépszerűbb League of Legends streamere alig pihent 2020-ban, ez meglátszódott a statisztikáin. A LoL mellett jut ideje a Teamfight Tactisre, vagy akár egy jó kis Goat Simulatorra is.

2. WeAreTheVR - 3 822 391 megtekintett óra

A VR-os srácok minden aktuális és populáris videójátékkal játszanak, emellett marad idejük minden reggel egy Happy Hourral indítani a napot. Rengeteg időt és energiát fektetnek csatornájukba, ami óriási ugrásokkal halad az első hely felé.

1. KriszhAdvice - 4 350 340 megtekintett óra

Továbbra is az első helyen olvasható KriszhAdvice neve, aki a Fortnite mellett azért bele-belekóstol más játékokba. Utóbbi hetekben a DayZ pörgött nála, de jutott ideje egy kis Sea of Thievesre is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



A top 5 magyar Twitch streamerből kit nézel rendszeresen?