Furcsamód elindult a HLTV top 20-as listája - Íme az év 20. legjobbja

Furcsamód elindult a HLTV top 20-as listája - Íme az év 20. legjobbja

Brehze 2020 is szinte megállíthatatlan volt.

Gyakorlatilag az IEM Katowice volt 2020 egyetlen tier1-es LAN versenye, de már ott is közönség nélkül játszották a rájátszást. Szinte a teljes év online volt, minden verseny átkerült online körülmények közé. Őszintén szólva ezért is furcsáljuk azt, hogy a HLTV most is megkezdte a top 20-as listáját.

Persze már hosszú évek óta hagyomány, hogy a HLTV közzéteszi a az adott esztendő 20 legjobb játékosának névsorát és statisztikáit, de most valahogy nem az igazi. Alig játszottak egymás ellen a csapatok, ha voltak is EU vs NA vagy EU vs CIS meccsek, akkor is online. Nem biztos, hogy így a legjobb, legreálisabb képet lehet adni egy top 20-as listával, ettől függetlenül a tavalyi év 20. legjobbját már le is leplezte a HLTV.

Vincent "Brehze" Cayonte

Tavaly a 8. helyig lőtte magát a fiatal amerikai, az idei 20. hely ehhez képest visszalépés, de ne felejtsük el, hogy sok minden nehezítette az Evil Geniuses és így Brehze játékát is. Ezek ellenére mégis ott van a legjobbak között most is, sőt, van olyan statisztika, amiben Brehze volt a legjobb 2020-ban. A számok előtt viszont nézzük még meg röviden, hogy honnan is jött Brehze.
Hiszen az NRG-s korszakból biztosan sokan ismeritek, CS:GO karrierje viszont jóval korábban kezdődött. Már 2015-ben is hallani lehetett róla, akkor még csak kisebb amerikai versenyeken játszott, ESEA Open kupákon mérettette meg magát, de már ekkor is több szem szegeződött rá. Nyílt titok volt, hogy sok nagy csapat figyelte a fiatal tehetség játékát, természetesen azzal a céllal, hogy egyszer majd az ő soraikat erősítse.

Nem is kellett sokat várnia első igazán komoly szerződésére, 2016-ban leigazolta őt az NRG. Nehezen indult a csapat útja, sok volt a csere és egyébként sem működött jól a felállásuk a felállásuk, ahol még gob b és tabseN is megfordult. Szinte csak egy biztos pontja volt az akkori NRG-nek, Brehze.
Az áttörést 2018 hozta meg, ekkor csatlakozott az NRG-hez Ethan és ImAPet, 2019-ben a Major győztes tarikkal erősödtek. Az a felállás már sikeresen lépet szerverre a legnagyobb alakulatok ellen is, rövid időn belül pedig az NA CS:GO egyik legjobb csapatává értek, akik felvették a kesztyűt a Liquiddel is.

Azóta már az EG színeiben játszik a csapat, töretlen sikerekkel, sőt! Mára gyakorlatilag megelőzték a Liquidet és a Furiaval harcolnak az NA top 1 címért. Kilenc tier 1-es versenyen vett részt az Evil Geniuses idén, Brehze pedig soha, egyetlen eseményen sem ment 1.0-ás HLTV értékelés alá.
Csapata egyik igazi húzóereje, aki ha kell a hátán tudja cipelni a társait is. A sikeres trade killek számában ő volt az abszolút legjobb 2020-ban, de kimagasló volt a körönkénti killek számában és az összesített támadó oldali statisztikái is brutálisak. Ha tippelnünk kéne más EG játékost nem is fogunk látni a 2020-as top 20-as listán, Brehze-t pedig érdemes lesz idén is figyelnünk, sokkal több van benne, mint egy 20. hely.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!