IEM Katowice - 2020 egyetlen tier1-es LAN versenye

IEM Katowice - 2020 egyetlen tier1-es LAN versenye

Lassan ott tartunk, hogy már el is feledkezünk a LAN-okról.

Belegondolni is fárasztó és szomorú, de bizony 2020 egyetlen valamire való, tier1-es és nagy presztízsértékű LAN versenye, már közel egy évvel ezelőtt volt. 10 hónapja és 1 napja vette kezdetét a 2020-as IEM Katowice, óriási bizonytalanság közepette.

A koronavírus már óriási mértékeket öltött Kínában és az egész világon egyre több megbetegedést okozott. Pont az első hullám kezdetén voltunk, aminek aztán az lett a vége, hogy az IEM Katowice rájátszását nem lehetett közönség előtt megtartani. A csapatok LAN-on játszottak, csak éppen az üres Spodek Arénában.

Ott és akkor ez viszonylag nagy felháborodást vont maga után, hiszen a jegyek ki voltak fizetve, sok szurkoló már a lengyel városba utazott. Az első azonban mindig az egészség, így kénytelenek voltunk lenyelni a békát. A rájátszás így is borzasztó izgalmas volt, ráadásul az utóbbi évek legjobb Na'Vi-ját láttuk játszani. 

S1mple és csapata bukott pálya nélkül menetelt végig a rájátszáson, sőt, még a döntőben sem veszítetek el egyetlen pályát sem. Azóta is keresi ezt a formáját a Na'Vi, de egyelőre nem igazán találtak rá. Talán majd a 2021-es IEM Katowice alatt, amit bár LAN-nak terveznek, azt már most is tudni, hogy közönséget ezúttal sem engednek majd az eseményre.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!