Sosem látott Na'Vi dominancia az IEM Katowice döntőjén

Sosem látott Na'Vi dominancia az IEM Katowice döntőjén

Bukott pálya nélkül nyerték a rájátszást és a döntőt is!

Sajnálatos módon helyszíni nézők nélkül ment le az IEM Katowice rájátszása és a döntője, de a mérkőzések így is a maximumon pörögtek, legalább a Natus Vincere oldaláról mindenképp, ugyanis vesztett pálya nélkül nyerték meg az összes meccsüket a rájátszásban, beleértve a döntőt is.

A Pro Tour Masters eseményt rengeteg ember követte online, még a Berlin Major számait is meghaladta a döntő, amit több mint 1 millió néztek világszerte. Ez idő alatt nemcsak nézni, de játszani is volt ideje a Counter-Strike kedvelőinek, a Steam Charts adatai szerint közel 916 ezren játszottak egyszerre a hétvégén.

A Na'Vi mindösszesen egyszer ingott meg, mégpedig a csoportmeccsek alatt a Fnatic ellen, amikor alsó ágra kerültek, így újfent meg kellett verniük a FaZe-t az első forduló után. 

A rájátszásban még a Team Liquid hozta a legtöbb kört s1mple-ék ellen (Dust 2 16:11, Mirage 16:13), és ami ezek után történt az a mészárlás iskolapéldája. A világelső Astralis két pályán összesen 10 kört nyert a Na'Vi ellen! A G2 sem volt szerencsésebb, a Bo5 alatt egyedül Dust 2 alatt érezhettük azt, hogy vissza tudják lőni az orosz-ukrán együttest. 

Aleksandr "s1mple" Kostyliev lett a torna legjobb játékosa, vagyis ő vitte el az MVP címet, amin nem lehet csodálkozni látva a rájátszásban produkált ratingeket.

A 250 ezer dollár mellett rengeteg Pro Tour pontot is bezsebelt a Na'Vi, ami azért fontos, mert a 16 legtöbb ESL ponttal rendelkező profi kerülhet be az ESL Cologne nagyszabású 1 millió dolláros versenyére!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!