Már megint láthatatlan játékosok terrorizálnak mindenkit a Warzone szerverein

Már megint láthatatlan játékosok terrorizálnak mindenkit a Warzone szerverein

Nem volt túl effektív a pár héttel ezelőtti patch.

A Call of Duty Warzone brigádja igazán nagy tisztelője lehet az 1933-as, James Whale-féle A láthatatlan ember c. filmremeknek. Valahogy mindig úgy alakul, hogy a láthatatlanság a Warzone-ban is gondot okoz, bár lassan már kezdjük azt hinni, hogy "ez feature, nem bug."

Pár hete még az egyik jármű miatt kellett a Warzone katonáinak láthatatlan ellenfelekkel megküzdeniük, most itt a következő bug. Ezúttal nem kell hozzá semmilyen jármű, elég egy loadout drop, az eredmény viszont ugyanaz. Megint láthatatlan játékosok aprítanak a szervereken.

Korábban ha a fejünkre esett a drop, akkor egyszerűen bebugolhattunk a ládába és onnan lőhettünk le mindenkit, anélkül, hogy a többiek tudták volna, hogy honnan lövünk. Most is hasonló a helyzet. Hiába a patch pár héttel ezelőtt, továbbra is vannak játékosok, akik véletlenül bebugoltak a dropok belsejébe. Tökéletesen kilátnak onnan és bárkit le tudnak lőni.

I feel so dirty but how did this happen lol?? from r/CODWarzone

Reméljük, hogy ezt a hibát is gyorsan javítják a fejlesztők, de igazából az sem lenne rossz, ha végre örökre megszabadulnának ezektől a bugoktól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!