A Cold War a legrosszabb, ami a Warzone-nal történhetett

A Cold War a legrosszabb, ami a Warzone-nal történhetett

Legalábbis a játékos közösség egy része szerint rossz irányba halad a játék.

A Call of Duty hihetetlen népszerűségnek örvendő Warzone módjába tavaly decemberben integrálták a Cold War - Black Ops fegyvereit, járműveit és hangulatát, ami egyrészről zseniális lépésnek számít, másrészről ahogy lenni szokott, nem mindenki örül az egyesítésnek. 

A Call of Duty játékosközösség egy része az új gulágot emeli ki, mint a probléma egyik fő forrását, ami szerintük egy egyszerű másolata nuketownnak, ráadásul a meccsek is kiegyensúlyozatlanok benne. Továbbá kiemelték a kiegyensúlyozatlan fegyvereket, amik jelenleg dominálják a játékmódot, -természetesen külön kiemelve a DMR-14-et, ami mostanra gyakorlatilag minden játékos Loadoutjának elengedhetetlen elemévé vált.

Megemlíthetőek továbbá a bugok, amik közül kiemelkedik a gépfegyverekkel felszerelt helikopterek láthatatlanságot előidéző hibája, ami miatt az új járműveket ki is kellett venni a játékból. Mindent egybevéve sokan úgy gondolják, hogy egyszerűen csak el kellett volna hoznia a Modern Warfare köntösbe bújtatott Warzone mód hetedik szezonját a játékosokat, és elengedni a BOCW vonalat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!