LoL: 16 éves, de már nemzetközi csapatban játszik a magyar dzsungeles

LoL: 16 éves, de már nemzetközi csapatban játszik a magyar dzsungeles

Akár az EU Masters versenyén is szerepelhet már idén a tehetséges srác.

Egyetlen lépésre került a KmK Esports csapata attól, hogy egyetlen magyar klubként képviseljék hazájukat az Esports Balkan League nyolcadik szezonjában. A Xeanny-Frenzy-Sora-Matebuff-hextasy ötös végül nem bírt az x25-tel a kvalifikációs szakasz legutolsó Bo5-ös szériájában, így az S7 után az S8-ban sem lesz lehetőségetek magyar csapatnak szurkolni a kelet-közép európai régió legnagyobb League of Legends bajnokságában. Kiemelkedő teljesítményből pedig nem volt hiány a KmK-ban, Csönge "Frenzy" Dánielre felfigyeltek a külföldi scoutok, aminek meg is lett az eredménye. A belga bajnokság 2021-es tavaszi szezonját a 4Elements csapatában kezdi meg Frenzy, ami belépőt jelenthet számára az EU Mastersbe, ahol eddig mindössze csak két magyar játékos szerepelt (Meight és Bluerzor), amióta létezik ez a liga.

A hat csapattal elrajtoló Belgian League 2021 Spring Split első küzdelmei 2021. január 11-én kerülnek a képernyőkre, érdemes lesz követnetek a 4Elements Esports menetelését. Ha minden tökéletesen alakul Frenzyék számára, akkor márciusban már az EU Masters 2021 Spring Play-Innek örülhetnek. Mindössze arra van szükség, hogy bejussanak a legjobb négy csapat közé az alapszakaszban, majd a rájátszásban elsőként végezzenek. Frenzy mellett Psclly, Atlas, Miś és xCharm alkottja a 4E kezdőjét, két holland és két lengyel játékos harcol vállvetve a magyar srác oldalán.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted összejön az EU Masters Frenzynek?