Nem megy dráma nélkül FalleN átigazolása

Nem megy dráma nélkül FalleN átigazolása

Egyetlen játékossal szerzett magának új irányítót és új AWP-s játékost a Liquid.

Mindenkit meglepett Twistzz, amikor az IEM Global Challenge döntője után bejelentette, hogy elhagyja a Liquid kötelékét. Abban a pillanatban fel is ütötte fejét egy kiszivárgott információ, ami szerint FalleN érkezhet az amerikai csapathoz.

Őszintén szólva ez tűnt logikusnak, hiszen a Liquidnek irányítóra és egy biztos kezű AWP-s játékosra volt szüksége, szerencséjükre FalleN egyszerre felel meg mindkét szerepnek. Némiképp aztán ezt cáfolni látszott az a pletyka, hogy FalleN, fer és boltz együtt folytathatják karrierjük, méghozzá egy új csapatnál. Végül nem így lett, FalleN valóban a Liquidhez igazolt, ezt már hivatalosan is bejelentették.

A gond az, hogy a bejelentés nem sikerült problémamentesre. Mint kiderült a Liquid nem közölte előre az MiBR-ral, hogy pontosan mikor jelentik be a brazil sztár átigazolását, amiért azonnal bocsánatot is kértek Twitteren. A sztori akkor vett nagy fordulatot, amikor egy szurkoló számon kérte az MiBR-t, hogy mi a helyzet azokkal a pénzekkel, amiket állítólag kifizettek az SK-nak és a játékosoknak FalleNék leigazolásakor, de többek szerint ez sosem történt meg.

Tomi "Lurrpis" Kovanen az ENCE és az MiBR menedzsere ezt azonnal megcáfolta, állítása szerint nem csak a kötelező összeget, de még bizonyos extra juttatásokat is kifizettek FalleNéknek, amiket aztán az SK tartott vissza tőlük.

Ekkor már FalleN is beszállt a "buliba". Azt mondta, hogy ebből egy szó sem igaz, soha nem fizette ki ezeket a díjakat az MiBR és tettek róla, hogy úgy igazoljon el, hogy ne is kelljen kifizetniük a jövőben sem.

"(...) Attól mert nem a nyilvánosság előtt egyeztünk meg, még nem fogok csendben ülni és tűrni, ahogy hazudsz a közösségi médiában."

Már az sem tűnt egészségesnek, ahogy FalleNék kispadra tették magukat az MiBR-nál még tavaly ősszel, most pedig végképp úgy látszik, hogy több gond is volt a csapaton belül, nem csak az eredménytelenség és dead coach bug botránya okozta a széthullásukat. Az viszont biztos, hogy FalleN már a Liquidet erősíti, január 19-én lesz az első meccsük, a BLAST Premier Global Final során.

A Liquid teljes felállása:

  • Jonathan "ELiGE" Jablonowski
  • Keith "NAF" Markovic
  • Jacky "Stewie2K" Yip
  • Michael "Grim" Wince
  • Gabriel "FalleN" Toledo
  • Jason "moses" O'Toole

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!