Harmincezer dolláros versenyen vesz részt a Budapest Five, még most januárban

Harmincezer dolláros versenyen vesz részt a Budapest Five, még most januárban

A NiP utánpótlás csapata ellen is szerverre lép majd a BP5.

A Vulkan Fight Series rájátszásáig jutott a Budapest Five, sajnos a Na'Vi Junior csapatától vereséget szenvedtek hétfőn. Ugyanakkor az új szerepek elsőre egészen jól működtek, főleg coolio parádézott entryként.

Most itt a következő kihívás, a következő verseny, ahol megmutathatja a csapat, hogy mit tud és, hogy a jelenlegi 41. helyükön még tovább tudnak javítani a HLTV ranglistáján. Holnap délután kezdődik a Shadow League első felvonása, ahol hasonlóan az EDC, a Vulkan Fight Series vagy a Home Sweet Home kupákhoz, a profi CS:GO csapatok feltörekvő alakulatai vesznek majd részt.

Köztük a Budapest Five is, akik egy meglehetősen díszes társaságba kaptak meghívást. Ott lesz többek között a hétfői ellenfelük a Na'Vi Junior, a Nexus, a Lyngby Vikings, a GamerLegion, a NiP utánpótlás csapata a Young Ninjas és a HellRaisers is. Összesen 16 csapat vág neki az egy hónapos küzdelemnek, ahol összesen 30 ezer dollár a tét.

Az első meccsek már holnap kezdetüket is veszik, a Budapest Five első ellenfele az itthon is jól ismert Nexus Gaming lesz. Délután 16 órától kezdődik majd a mérkőzés, az Esport1TV pedig élőben követi majd a Budapest Five meccseit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!