Akciófigyelő: Már tölthető az AAA kategóriás Epic Games heti ingyenes játék

Akciófigyelő: Már tölthető az AAA kategóriás Epic Games heti ingyenes játék

Egy tripla A kategóriás játékot zsákolhattok be ingyen az Epic Games jóvoltából.

Visszatért minden a régi kerékvágásba, azaz hetente érkeznek az újabb és újabb ingyenes játékok az Epic Games oldalán. Január harmadik hetét stílusosan szeretné feldobni a népszerű webáruház, ahol limitált ideig ingyenesen megszerezhetitek a Star Wars Battlefront II: Celebration Editiont

Star Wars Battlefront II: Celebration Edition

2019 decemberében jelent meg a SW Battlefront II felturbózott változata, amely stílusosan ünnepelte meg a Star Wars: The Rise of Skywalker film premierjét. A Celebration Editionben egyedi kozmetikai tartalmak bővítik a repertoárt, amelyek a Skywalker saga lezárásához kapcsolódnak. Finn, Rey és Kylo Ren már meghódította a mozivásznakat, most itt a lehetőség, hogy a ti képernyőiteken is átvegyék az uralmat. Összességében a csomag 25 hőst, 125 közkatona megjelenést, 100 hős és közkatona emote-ot és hangot, valamint 70 hős és közkatona győzelmi pózt tartalmaz, a Rise of Skywalker tartalmak, és természetesen az alapjáték mellett.

Limitált ideig adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz a Star Wars Battlefront II: Celebration Editiont, az akció január 21-én 17:00-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!