Ajándék emote-ot ad az Epic Games a Fortnite Crew tagoknak

Ajándék emote-ot ad az Epic Games a Fortnite Crew tagoknak

Ráadásul nem is kell aktív előfizetéssel rendelkezni a begyűjtéséhez, elég ha csak korábban voltál tag.

A Fortnite Crew kétségtelenül egy érdekes termék lett, mely bizonyos esetekben a legjobb ajánlatnak számít a boltban. A mintegy 3600 Ft-os árat semmi nem tudja überelni például szezonkezdéskor, ilyenkor a Fortnite Crew-val ugyanis ezért az árért be lehet húzni egy skin szettet, 1000 Vbuckot és a szezon Battle Pass-jét. Ha máskor nem is, a felvonás első hónapjában érdemes ezt használva begyűjteni a tartalmakat, csak aztán ne felejtse el senki lemondani az előfizetést.

Az Epic Games most a Fortnite Crew tagok számára egy ajándék emote-ot biztosít, így köszönve meg az első két havi bizalmat, egyúttal pedig engesztelésnek is szánják a kisebb-nagyobb problémák elviselése miatt, amikkel például az Xbox felhasználók találkoztak az előfizetésről való leiratkozáskor.

Az emote-ot minden múltbeli, jelenlegi és jövőbeli Fortnite Crew tag megkapja, aki február 15-ig előfizet és belép a játékba. Február 15. után az emote nem szerezhető meg, bár az Epic Games nem zárta ki annak lehetőségét, hogy visszatérjen.

Te használod a Fortnite Crew szolgáltatásait?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te használod a Fortnite Crew szolgáltatásait?