Nehezen kezdte meg szereplését a Budapest Five a Shadow League első szezonjában

Nehezen kezdte meg szereplését a Budapest Five a Shadow League első szezonjában

Ezúttal erősebbnek bizonyult a Nexus.

Egyre több meghívást kap a Budapest Five a különböző versenyszervezőktől, ami egyre több bizonyítási lehetőséget is jelent. A Vulkan Fight Series rájátszása nem sikerült túl jól, de itt a Shadow League, ahol a 30 ezer dolláros összdíjazás legnagyobb szeletéért szálltak harcba torzsiék.

Sajnos ez sem sikerült úgy, ahogy várták a szurkolók. A magyar csapat első ellenfele a Nexus volt, akik bizony meglepték a Budapest Five-ot. Például azzal, hogy mennyire jól támadtak a CT orientált Trainen. Négy kört tudott védeni a BP5, ahonnan aztán szépen visszajöttek a második félidőben, de 11-10-nél rákapcsolt a Nexus, precízen és erősen támadtak, hiba nélkül szerezték meg az entry frageket és végül megnyerték a pályát 16-10-re.

Dust2-n, a Nexus pályáján kellett volna kiegyenlítenie a Budapest Five-nak. Itt már fleavék okoztak meglepetés ellenfeleiknek, de sajnos a végső győzelem így is elmaradt. A Nexus 14-11-es BP5 vezetésről mentette meg  apályát hosszabbításba, ott pedig a második extra játékidőben pontot is tettek a meccs végére. 22-20-as Nexus győzelemmel zárult Dust2.

Aggodalomra viszont nincs okunk. A verseny svájci rendszerben zajlik, vagyis három győzelemmel továbbjutnak a csapatok, három vereséggel kiesnek. Bőven van még tehát lehetőség a javításra, ez pusztán egyetlen vereség volt. A BP5 következő meccse január 20-án lesz majd, egyelőre még nem tudni, hogy melyik csapat ellen, de az biztos, hogy az Esport1 TV-n, akkor is élőben szurkolhattok majd nekik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!