Minden, amit a Fortnite Predator skinjéről tudni lehet

Minden, amit a Fortnite Predator skinjéről tudni lehet

A Battle Pass rejtett kinézetét hamarosan meg lehet szerezni.

Az Epic Games eddig is előszeretettel ajándékozta meg a Fortnite játékosokat a Battle Pass tartalmai között egy rejtett skinnel, tehát olyan kinézettel, aminek kilétéről a szezon elején még semmit sem lehet, csak később derül rá fény. Úgy tűnik, hogy ez most sincsen másképp, viszont most már egyértelműen tudni, milyen szereplővel is egészül ki a játék. A Fortnite Chapter 2 - Season 5 felvonása a fejvadászok tematikája köré épül, Jonesy ügynök az univerzum legjobb vadászait gyűjti maga köré. És ki a világ egyik leghíresebb vadásza? Természetesen a Predator.

A Predator, mint karakter az először 1987-ben bukkant fel, azóta pedig egy igazi franchise lett belőle, most pedig úgy tűnik az Epic Games is örömmel használja fel. Bár magát a skint még nem lehet megszerezni, néhány kiegészítőjét már igen, valamint egy leak is érkezett. Első körben nézzük a hivatalos információkat.

A Predatorhoz egyelőre egy icont, egy emoticont és egy spray-t lehet begyűjteni.

  • Az ikonért látogasd meg a Predator hajóját Stealthy Stronghold területén
  • Az emoticonért beszélj Beef Boss-szal, Remedyvel és Dummy-val
  • A spray-ért pedig vegyél fel 3 medkitet

A többi küldetés január 19-én válik elérhetővé, feltehetően ekkor láthatjuk meg a Predator Fortnite formáját is, hacsak a leakerek nem tudják addig előtúrni.

Ha pedig már leakek, akkor a Ragadozó táskájának kínai verziója már előkerült.

Azért fontos kiemelni, hogy ez a kínai verzió, mert a világ túloldalán elég szigorú cenzúra szabályok vannak életben, emiatt rengeteg tekintetben másképp néz ki a kínai Fortnite, mint amit ami ismerünk itt Európában, tehát benne van a pakliban, hogy a Predator táskája is más lesz nálunk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!