Hirdetés

Gaming: Egy hatalmas űrstratégiát ad jövő héten ingyen az Epic Games

Egy 2015-ös űrstratégiára csaphattok le a jövő héten teljesen ingyen.

Hirdetés

Még jó pár napig elérhető az Epic Games Store oldalán az ingyenes Star Wars Battlefront II: Celebration Edition, de lélekben már készülhettek a jövő hét csütörtöki cserére. A Csillagok Háborúját a Galactic Civilizations III váltja, amit nemes egyszerűséggel úgy reklámoznak, mint "a világ legnagyobb űrstratégiája, ami valaha készült". 

Galactic Civilizations III

A Stardock Entertainment játéka 2015-ben jelent meg, de a hangzatos szlogen ellenére azóta sem tudta megváltani a világot. Hiába elképesztően összetett és grandiózus, mégiscsak egy rétegjátékról van szó. Az űrcsaták, kémkedés, kereskedés és diplomácia mélysége jelen volt a kezdeti pillanatokban, de a rengeteg bug beárnyékolta a megjelenést. Azóta ezeken már átlendült a játék, cserében az üzleti modelljével eltántorította a vásárlástól a zsáner rajongóit. Letölthető tartalmakból Dunát lehet rekeszteni, amelyeket a teljes élményért kvázi kötelező megvásárolni. Ennek ellenére érdemes egy próbát tenni vele, mivel egyetlen forintot sem kell ráköltenetek az alapjátékra. Ha szeretitek a 4X/körökre osztott grand stratégiákat, odavagytok az "űri murikért", akkor január 21-én 17:00-tól irány az Epic Games Store.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Shadah 1 hónapja
    Most mondjam, hogy a Imperium Galactica 1 még mindíg veri ezeket a játékokat? Lehet grafikailag régi de összetételben még mindíg nem csináltak jobbat ennél a magyar fejlesztésű játéknál.
    0 0 Válasz
  • hun_hetek 1 hónapja
    Király
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés