Hirdetés

Egy hiba, majd adatvesztés után kompenzációt kaptak a Sea of Thieves játékosok

Szerencsére nem adatvédelmi problémákról van szó, csupán a küldetések, kincsek után járó pénzt nem számolta jól a rendszer.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: World of Tanks

Hirdetés

Az elmúlt időszakban több bejelentést is kapott a Rare azzal kapcsolatban, hogy a játék nem számolja megfelelően, vagy sehogy sem az eladott kincsek után járó gold és Doubloon mennyiséget. A fejlesztők megvizsgálva a kérdést valóban találtak hibákat, viszont ami még rosszabb, olyan adatokra is bukkantak, amik nem olvashatóak, így nem tudják pontosan visszaadni a játékosoknak a bent rekedt összegeket. Ezért minden felhasználó, aki december 28. és január 8. között játszott, 100 ezer goldot és 250 Doubloont kap kárpótlásul a fejlesztők bocsánat kérése mellett.

Itt megjegyeznénk, hogy előfordulhatnak eltérések, a mi legénységünk több tagja is például 200 ezer goldot kapott a Doubloon mellé, egy másik játékos pedig 400 Doubloonról számolt be a 100 ezer gold mellé.

A fejlesztők arra kérték még a játékosokat, hogyha esetleg nem érkezne meg azonnal az összeg, várjanak 72 órát, és csak utána írjanak a supportnak, ugyanis előfordulhat, hogy csak később landol a fiókon az elküldött összeg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés