Hirdetés

Order of War, avagy a World of Tanks következő szintje

A valós idejű stratégiai játékok szerelmeseinek az év híre az Order of War, ami tulajdonképpen a World of Tanks, ha RTS lenne.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Mindgame

MINDGAME - Játékelemzések profi szemmel!

Hirdetés

Január 21-e és január 28-a között Sandbox teszt kezdődik, amire az alábbi linken keresztül jelentkezhettek. Ez a Sandbox más lesz, mint az eddigiek, hiszen a Wargaming stratégiai játékát, a méltatlanul alulértékelt Order of Wart ültetik át World of Tanks köntösbe. A játékban mi vagyunk a parancsnokok, és egy hét fős egységnek parancsolunk, amik felett az irányítást is átvehetjük, ha szükségét érezzük.

Az éppen nem irányított egységeket AI irányítja, az ellenfél pedig hét játékosból áll. A parancsnok előnye, hogy lehelyezhet különféle építményeket, amik felderítik az ellenséget, illetve fedező tüzet nyújtanak az egységeink számára. 

A játékmód tulajdonképpen arról szól, hogy a Wargaming megmutassa, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek vannak a WoT-ban, és ki kell jelentenünk, hogy ez a stílus rendkívül jól áll a játéknak, hiszen a legmagasabb kompetitív szinteken is elsősorban a stratégia dönt, mintsem az egyéni képességek, -amiknek fontossága természetesen tagadhatatlan, az arányok mégis inkább a taktika felé tolódnak hosszútávon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • barni265 1 hónapja
  Érdekesnek tűnik
  0 0 Válasz
 • Arnold3 1 hónapja
  Konzolos WoT-ban bent volt kb. 1 évig, eleinte jó volt, de a buta ai miatt nem lett nagy sikerey remeljuk itt jobb lesz
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Jónak tűnik.
  0 0 Válasz
 • nyakonybaszlak5 1 hónapja
  Ki váncsi leszek rá hogy milyen lesz?
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés