Hirdetés

43 millió forintot fizetett valaki, egyetlen AK skinért!

Világrekord áron adtak tovább egy AK skinen.

Hirdetés

Egészen elképesztő, hogy egyes CS:GO skineknek milyen ára van. Gyakorlatilag egy komplett piac épült ki és működik a skinek körül, amiből nem egy ember szerez jókora bevélt magának, hónapról hónapra. Már önmagában az is elképesztő, hogy 2019-es adatok szerint a Valve 45 millió dollárt fizetett ki a közösségnek, a skinek miatt.

A skin ritkasága, állapota, floatja, pontos mintája, az esetleges extra matricák, ezek mind-mind megdobhatják az árat, ahogy tették azt a napokban is. Új rekord született, elkelt minden idők legdrágább CS:GO skinje, egy AK-47 | Case Hardened, de nem akármilyen. Természetesen Blue Gemről van szó, a fegyver mintájának egy olyan ritka változatáról, ami egy szinte teljesen kék AK-t eredményez. A skin StatTrakes, minimal wear állapotú, 0.119734120-as a floatja és 4 db holo Titan matrica van rajta, a 2014-es katowicei Majorről. Kapaszkodjatok meg, ez az AK 150 ezer dollárért, vagyis több, mint 43 millió forintért kelt el.
Ezzel világrekordot állított fel, mostantól ez minden idők legdrágább CS:GO skinje és valószínűleg az is marad, csekély az esély arra, hogy ezt valaha bármilyen skin is túlszárnyalja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 1 hónapja
    Nagyon szép skin.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés