Szerintetek jár a graffiti GeT_RiGhTnak a karrierje miatt?

Szerintetek jár a graffiti GeT_RiGhTnak a karrierje miatt?

Saját graffiti, esetleg egyedi skin a veteránok emlékére? Ti minek örülnétek?

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund a Counter-Strike és a CS:GO egyik legnagyobb játékosa, ez vitathatatlan. Most, hogy a svéd legenda kvázi visszavonult, befejezte az aktív, versenyszerű játékot, sokan állítanának neki örök emléket a CS:GO-ban.

Tulajdonképpen pontosan erre lettek kitalálva a különböző graffitik, amikről mintha elfeledkezett volna a Valve. Sokadik Major óta nem kapott már senki Graffitit, egyedül az AGO egykori duóját jutalmazták így, amikor 2019-ben, az IEM Katowice Majorön megnyerték a showmeccset.

Furlan és GruBy graffitije Blacksite-on

Most éppen ideje lenne visszahozni ezt a kedves szokást, akár megújult formában is. Sokak szerint nem csak egy kiemelkedő Major megmozdulás után kellene járnia graffitinek, de a legnagyobb veteránok is kaphatnának, visszavonulásuk után. Így akár GeT_RiGhT saját graffitivel gazdagodhatna.

A gond ezzel az, hogy akkor visszamenőlegesen is osztogatni kéne, illetve nehéz eldönteni és sok bajt szülhet, hogy pontosan mi alapján és melyik veteránnak is járna graffiti. Mivel tett le az asztalra többet GeT_RiGhT, mint pasha vagy zeus? Az ötlet jó, remek lenne ha valami ingame is emlékeztetne minket a legnagyobb sztárjátékosokra, de a graffitik helyett talán valami más megoldás lenne a legjobb.

Ti mit szóltok hozzá? Örülnétek, ha a Valve egyes veteránoknak is külön graffitit adna?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!