Első mérkőzésén

Első mérkőzésén "csaláson" kapták kennyS-t

Még egy dolog, amit még nem akaródzik kijavítani a Valve-nak.

Tiltott custom modelt használt Kenny "kennyS" Schrub a Blaston Premier Global Finals versenyén a brazil FURIA ellen. A megoldás hamar érkezett és a francia játékos is megúszta ezt a kis malőrt. Mindenesetre legalább újra beszédtéma lett, hogy miért is nem alkalmazhatóak profi meccseken ezek a skinek, amik alapvetően (akárcsak a fegyver skinek) feldobhatnák az élményt a nézők és a játékosok szemszögéből is.

Ez volt látható Lucas "honda" Cano szemszögéből.

"CS:GO profik, mi a helyzet most az ügynök skinekkel? Van, amit lehet használni és van, amit nem? - Érdeklődött Chad "Spunj" Burchill, az egyik elemző-kommentátor.

A mousesports játékosa Chris "chrisJ" de Jong válaszában megírta, hogy ezek a skinek még mindig rendkívül nehezen észrevehetőek, az ESL és DreamHack versenyeiről pedig egyenesen ki vannak tiltva, erősítette meg az ESL Gaming versenyekért felelős menedzsere. 

Ez alapján úgy tűnhet, hogy a Blast hibázott, vagy mégsem? Természetesen a szervezők is tudatták, hogy egyik versenyükön sem engedélyezett az ügynök skinek használata.

Az biztos, hogy hibázott kennyS, vélhetően úgy, hogy az előző játékából bent maradt a kinézet. Mivel éles körben történt az eset, ezért úgy hidalták át ezt a problémát a szervezők, hogy újraindították a kört és figyelmeztették kennyS-t. Az ütközet végkimenetelére természetesen semmilyen hatással nem volt ez a kis baki. 2-1-es arányban győzött a G2 a FURIA felett a Blast Premier Global Final első napján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: hltv.org

Kövess Minket!



Szerinted mit kéne kezdeni ezekkel a player skinekkel?

  • 10 %
  • 90 %