Pénzbüntetést kapott a Vitality, gyakorlatilag csalás miatt

Pénzbüntetést kapott a Vitality, gyakorlatilag csalás miatt

Valószínűleg csak véletlen volt, de erre akkor is jobban kell figyelniük.

A Vitality és a Complexity összecsapása a BLAST Premier: Global Final során nem csak azért volt érdekes, mert ZywOo túlélte azt a molotovot, amit nem kellett volna. Mint utólag kiderült, a Vitality csalt a meccsen, ráadásul nem csak azon az egyen. 

Persze nem arról van szó, hogy ZywOo, apEX vagy bármelyik Vitality játékos wh-t használt volna. A csapat élőben követte a közvetítést a saját meccsükről, stream-snipe-oltak, ami ugyanúgy csalásnak számít, akkor is ha esetleg véletlenül maradt úgy a TV. Különösen mióta ugyanezzel az MiBR is lebukott a FLASHPOINT 2. szezonja közben.

A rendelkezésre álló felvételek alapján a Vitality a Complexity és a Liquid ellen is csalt, ugyanakkor az ESIC nem talált bizonyítékot arra, hogy a játékosok bármilyen extra előnyhöz jutottak volna, a csapat azonnal kikapcsolta a TV-t, amint az admin jelezte nekik, így viszonylag könnyen megúszták. 10 ezer dolláros pénzbüntetést kaptak, amit jótékony célra kell majd felajánlaniuk. A BLAST kikötötte, hogy minden csapatnak kötelessége külön élőképet biztosítania a szobából, ahonnan játszanak. Ez ott és akkor sokaknak nem tetszett, de láss csodát, most mégis hasznos volt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!