LoL: Német csapathoz igazolt a 16 éves magyar támogató

LoL: Német csapathoz igazolt a 16 éves magyar támogató

Regostern után Sekkou is elhagyta az Illés Akadémia Spirit csapatát.

A Réfi testvérek az elmúlt hónapokban egymás oldalán harcoltak vállvetve az Idézők Szurdokában, azonban 2021-ben mindketten nemzetközi szinten próbálják megállni a helyüket. Réfi "Regostern" Bálint az mCon esports Rotterdam együttesénél tölti be egyelőre a bármikor bevethető csere szerepkörét, testvére azonban kezdőpozíciót kapott a Prime League 1st Divisionben, a hivatalos német másodosztályban. Réfi "Sekkou" Gergő a Black Lion szervezetében képviselheti Magyarországot, mint a kezdőötös támogatója.

A 16 éves idéző 2019-ben kezdte meg profi karrierjét a WiLD Academy klubjában, majd az Illés Akadémia Spiritben teljesedett ki igazán. Részt vett a Megyék Csatájában Vas Megyei Struccok néven, valamint indult több kisebb-nagyobb versenyen és selejtezőben. Tehetsége megkérdőjelezhetetlen, Pyke-jától retteg fél Európa. A csiszolatlan gyémántot a Black Lion karolta fel, amely csapat a Prime League 1st Divisionben 2020-ban top 4-ig menetelt. 

Sekkou oldalán checkerdc próbálja majd eliminálni az ellenséges hősöket. Bár EU Mastersért nem harcolhat a BL, a feljutás reális közelségbe került számukra tavaly, ez a cél lebeghet 2021-ben is a szemük előtt. A magyar srác mérkőzéseit a liga hivatalos Twitch csatornáján követhetitek élőben, német nyelven. Az első Black Lion összecsapáson ma 22:00-kor szurkolhattok a magyar tehetségnek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Szerinted Pyke mennyire erős támogató?