Magyar közvetítéssel jön a 70 ezer dolláros DreamHack Open Január!

Magyar közvetítéssel jön a 70 ezer dolláros DreamHack Open Január!

Öt napos CS:GO maraton veszi ma kezdetét.

Maratoni menet volt, de végül sajnos megállították a BP5 csapatát a DreamHack Open Január selejtezőjében. Ők nincsenek ott a ma kezdődő verseny csapatai között, a kvaliból a HellRaisers és a forZe játékosai jutottak be. Előbbi csapatot ma már látjuk is majd élőben.

Hiszen, ha DreamHack, akkor Esport1! Nem maradunk le erről a versenyről sem, ma délutántól kezdve, egészen vasárnapig közvetítjük majd a legizgalmasabb meccseket, ráadásul nem csak ez a verseny vár ránk a héten. Számos Budapest Five mérkőzésen is szurkolhatunk majd, de erről majd később. Most nézzük inkább meg, hogy milyen meccsek várnak ránk és melyik csatornákon.

Délután 3 órától STRICKEN és LoyAL társaságában nézhetitek meg a tavalyi nagymenő, a BIG és a hamvaiból éppen feltámadni készülő HellRaisers összecsapását. A németeknél időközben történt egy edzőcsere, de ez aligha befolyásolja nagyban a teljesítményüket. A verseny egyik legnagyobb esélyeseként lépnek szerverre ma, a HR-nek pedig nagyon össze kell szednie magát, ha győztesként akarnak kikerülni a párharcból.

a BIG új edzője, Dustin "DuDe" Großmann

A mérkőzés után, körülbelül 18:30-kor a Gambit és Sprout feszül majd egymásnak. A Gambit 2020 végén nem egy európai csapatot is meglepett, a Sprout pedig talán nehezebb helyzetben van, mint máskor. Nemrég cserélték le két játékosukat is, közel sem biztos, hogy a jelenlegi felállás már 100%-osan együtt tud majd dolgozni. Ugyanakkor szinte ugyanazokat a pályákat szeretik játszani, mint az oroszok, könnyen lehet, hogy nagy pofonba szalad ma bele a Gambit. Ezen a meccsen leskisson és k1smagyar vár mindenkit.

ha interzen múlik, akkor ma is sima Gambit győzelem lesz

A közvetítést az esport1tv Twitch csatornáján kell majd keresnetek, de ne feledjétek, hogy ha az Esport1 beépített felületén szurkoltok, minden percben pontokat gyűjthettek, amiket akár egy friss PS4-es Just Cause 4 nyereményjátékra is elkölthettek.

A DreamHack Open Január csoportjait és majd a rájátszás ágrajzát itt találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kik nyerik a mai meccseket?

  • 89 %
  • 0 %
  • 11 %
  • 0 %