Fortnite death map: a pálya ezen részein esik ki a legtöbb játékos a meccsekből

Fortnite death map: a pálya ezen részein esik ki a legtöbb játékos a meccsekből

Az egyik leaker egy különleges programmal állt elő, mely több tízezer halálozási adatot összesítve adta ki a pálya legnagyobb halálozási rátával rendelkező helyeit.

A Fortnite pályáján, vagy pályáin mindig is voltak kiemelt népszerűségnek örvendő helyek, ahol a loot mennyiségéből, vagy a POI kedvező elhelyezkedéséből eredően jóval több játékos kezdte meg a meccset. Természetesen a nagyobb városokról van szó, de ezek között is több látogatót fogadnak a sziget belső részein található POI-k, elvégre nagyobb eséllyel kerülnek a kör belső részébe.

Most az egyik leaker, Lucas7Yoshi elkészített egy programot, mely mintegy 50 ezer halált összesítve adta ki, hogy a pályán hol halnak meg a legtöbben, de POI-kra lebontva is megtekinthető ugyanez.

Jól látható, hogy a prímet Salty Tower viszi, de nem lehet elmenni Lazy Lake és Pleasant Park élénk színei mellett sem. Érdemes viszont ennél is részletesebben megnézni a kapott adatokat, a lenti képre kattintva megnyílik a galéria, ahol a nagyobb POI-k "hőtérképét" is megtekinthetitek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!