Végre egy tényleg hasznos frissítést kapott a CS:GO

Végre egy tényleg hasznos frissítést kapott a CS:GO

Két új funkciót is kaptunk, aminek végre tényleg van értelmük.

7355608, bepötyögte a Valve a kódot a bombába és már kész is volt a reggeli közleményük. Ahogy arról már beszámoltunk, frissítették az RMR pontok rendszerét és a coach bug miatt szigorú, de jogos büntetéseket szabtak ki. Ez azonban még nem minden, jött egy patch is, ami bizony több érdekességet is tartalmazott.

Változtattak kicsit néhány pályán, kaptunk ugye három új matrica kapszulát, de ami még ezektől is fontosabb, hogy két újdonsággal bővült a kompetitív és a wingman játékmód is. Az egyik új funkció a hangzatos "Shorthanded Loser Income" névre hallgat, ami igazából csak egyfajta extra pénz a csapatoknak. Nemrég ugye a Valve kivette a botokat a kompetitív játékmódból, tehát ha egy társunk disconnecttel, akkor most már nem ad mellénk a játék botot.

A Shorthanded Loser Income ezt hivatott valamelyest kompenzálni, ugyanis ha emberhátrányban vagyunk kénytelenek játszani 3 vagy annál több körön át, akkor mostantól extra 1000 dollár üti majd a markunkat a körök végén. Ezzel valamelyest növelve az esélyeinken és kiegyenlítve az erőviszonyokat.

A másik újdonság, hogy megérkeztek az automatikus technikai időkérések. Egy meccs alatt egyszer áll rendelkezésünkre 2 perc, ami akkor aktiválódik automatikusan, ha egy csapattársunk kiesik a meccsből. Ha feladja a mérkőzést vagy ha visszacsatlakozik, akkor az időkérés lejár és folytathatjuk a játékot.

Ti próbáltátok már az új funkciókat? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!