LoL: Promómeccset bukott Doublelift a bugos kliens miatt

LoL: Promómeccset bukott Doublelift a bugos kliens miatt

Élő adásban babrált ki a LoL kliens a legendás lövésszel.

Doublelift karrierje során megtapasztalta, hogy milyen a csúcson ünnepelni, magasba emelni a trófeát, úszni a konfettiesőben. Voltak olyan pillanatok a legendás ADC életében, amikor nagyon mélyről kellett visszakapaszkodnia, minden összeesküdött ellene és már úgy tűnt, hogy végleg feladja a harcot. A visszavonulása óta eltelt hónapokban a streamelésben éli ki magát a 27 éves srác, akinek sikerült élő adásban prezentálnia, hogy milyen érzés, amikor a League of Legends kliens hibája miatt bukod el a promómeccsed.

Az eset nem egyedi, de ekkora nézőtáborral rendelkező streamereknél ritkán történik ehhez hasonló. A Master promót ezzel 0-1-ről kellett megkezdenie DL-nek, aki az NA szerveren próbál minél magasabb rangba jutni. A klipben látható események ellen nem lehet mit tenni, le kell nyelni a békát, amelyet a Riot egyik csapásaként értelmezhetnek az idézők. Arra is lehet találni példát, amikor a mérkőzés után, a honor osztásához készült képernyőn történnek kifagyások. Utóbbi nem okoz problémát a feljebbjutás vonatkozásában, ellenben frusztráló és értékes másodperceket rabol el a játékosok életéből.

A Riot többször adott ki hosszú bejegyzéseket arról, hogy mennyi pozitív változás történt a kliensben, legyen szó a kifagyásokról, a töltési időről és a felhasználói felület kezelhetőségéről. Ezek természetesen elvitathatatlan érdemei a csapatnak, de ameddig a rendszer hibájából veszítenek emberek mérkőzéseket, addig nem lehet hátradőlni a programozóknak.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te buktál már promómeccset a bugos LoL kliens miatt?