Rocket League: Új játékmód és a közösség két régi kívánsága is érkezik a játékba

Rocket League: Új játékmód és a közösség két régi kívánsága is érkezik a játékba

A rövid ideig játszható új módhoz még csak hasonló sem volt korábban.

Nemrég a Psyonix két cikket is megosztott a közeljövőben megvalósuló terveiről, melyek kifejezetten érdekesek.

Két régi kívánság is teljesül

Elsőként arról számoltak be, hogy teljesítik a közösség közel másfél éves kívánságát, azaz az Esport Shopban a különböző nemzetközi e-sport szervezetek logóival ellátott decalok közül már vásárolhatunk a Fennec autóra tervezett kinézeteket is. A játékosok szinte a járgány 2019 júliusi megjelenése óta könyörögtek, hogy ne csak az Octane és a Dominus, hanem a Fennec is személyre szabható legyen a különböző csapatok logóival, a kívánság pedig meghallgattatott, így rövidesen 300 Esport Tokenért már fel is tudjuk öltöztetni a Fennecet is.

Másik fontos frissítés, hogy külön beállítások érkeznek a Neon Fields arénára. A megjelenés óta rengetegen panaszkodtak, hogy a különböző neonfények és / vagy az aréna kinézete miatt sokkal rosszabb élmény ezen az arénán játszani. Ennek kiküszöbölésére hozzáadásra kerül egy úgynevezett „Effect Intensity” opció, ami az aréna vizuális megjelenését tudja befolyásolni. Alapértelmezetten „Default” értéken lesz, ez átállítható „Low” értékre, amely a következő változtatásokat fogja eszközölni:

  • Eltűnnek a pulzáló effektek
  • Eltűnnek a villogó fények
  • Csökkenti, vagy kikapcsolja a mozgó fényeket
  • Csökkenti a háttérbeli fények fényerejét és intenzitását

Mindkét változtatás egy kisebb patch formájában válik élessé, magyar idő szerint február 2-án hajnal 1 órától kezdve.

Közeledik a Super Bowl

A Super Bowl az amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője, idén 2021. február 7-én lesz. A Super Bowl az egyik legnézettebb sportműsor nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem szerte a világon is, óriási érdeklődés közepette szokták megszervezni. Idén az 55. Super Bowl kerül terítékre.

Az NFL és a Psyonix egy együttműködés keretein belül többféleképpen is megünnepli az eseményt a Rocket League-ben. Elérhetővé válnak ismét esemény szintű kihívások, visszatér az NFL Szurkolói Csomag, illetve február 2-ától kezdve egészen 8-ig játszhatunk egy új játékmóddal, a Gridironnal.

A Gridiron a Champions Field aréna megváltoztatott pályáján űzhető, gyakorlatilag egy amerikaifutball-stadionra fog hasonlítani. A játékmódban mindkét csapatban 4 fő szerepel, a hagyományos labda helyett pedig a tojás alakú amerikaifutball-labdával játszunk. Minden labdaérintés esetén a labda az autónk tetejéhez fog ragadni, függetlenül attól, hogy az autónk melyik részével értünk hozzá (ellentétben a Spike Rush-sal, ahol oda tapadt a labda, amelyik részével megérintettük a járgánnyal).

Az a játékos, amelyik megérintette a labdát, ő lesz a labda birtokosa, és neki kell felkészülnie, hogy a labdát megjátssza, illetve megvédje az ellenféltől. A labdabirtokos csak egyszer ugorhat, dupla ugrással ugyanis elveszíti a labdát. Utóbbit ugyanúgy meg lehet tenni dodge-olással is, ezt például passzoláshoz érdemes használni.

Egy gól 3 vagy 7 pontot fog érni, függően attól, hogy hogyan lett megjátszva a labda: 7 pontot kap a csapat, ha a labdát úgy viszik be az ellenfél kapujáig, hogy az egy játékosnál van; 3 pont jár, ha a labdát bezúdítjátok oda. Öngól esetén az ellenfél csapata mindenképpen 3 pontot kap, független attól, hogy hogyan hibázott a védekező csapat.

Itt is ugyanúgy van lehetőség demozni, supersonic sebességet kell elérni. Viszont vigyázzatok az oldalvonalakra, mert elveszítitek a labdát, amennyiben azt keresztezitek!

Az esemény során három kihívás is elérhető válik, amelyek során megszerezhető a Gridiron Guru title, NFL kerekek, illetve 20.000 XP is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.